אני כבר לא מאמינה ברפואה הרגילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

פשוש שואל
    10/01/2012

אני בשבוע הפסקה, אתמול היה לי כתם חום ודברים חומים על טישו וזהו זה היה חד פעמי. איפה יש רפואה סינית במרכז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני כבר לא מאמינה ברפואה הרגילה
    ממוקדת
    27/12/2011

חודשיים התפספס לי המחזור, ולא קיימתי יחסים עם חבר שלי בגלל זה בשביל להיות יותר בטוחה במה שקורה, והמשכתי לקחת גלולות רגיל-21 יום והפסקה של שבוע-בלי מחזור כנראה.
    האם אני צריכה לא לקחת גלולות עד שאני מקבלת מחזור? האם אני צריכה דחוף ללכת לרופא נשים? במילא אני צריכה ללכת אליו החודש. אני בת 37 . האם אני הולכת להפסיק לקבל מחזורים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני כבר לא מאמינה ברפואה הרגילה - תגובה

גלית גליל
    27/12/2011

הי,

בהחלט יש מקום לביקור אצל רופא נשים.
    אם הוא בבדיקה שלו יראה כי מדובר בשינויים הורמונלים, יתכן ויופיעו גם תופעות כגון גלי חום, הזעות, נדודי שינה, נפיחות בבטן... עליהן ניתן להקל באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סינים.

אשמח אם תעדכני אותנו לשלומך בהמשך,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה-שאלות

ממוקדת
    28/12/2011

אין לי גלי חום הזעות נדודי שינה נפיחות בבטן – חוץ מזה שאולי קצת השמנתי. איך אפשר לראות בבדיקה אצלו אם מדובר בשינויים הורמונליים? האם יכולים להיות שינויים הורמונליים כבר בגיל 37? האם ניתן לעכב אותם באמצעות דיקור סיני וצמחי מרפא סיניים? בטוח שהרופא נשים יגיד לי להמשיך לקחת את הגלולות רגיל. האם לא עדיף להפסיק לקחת אותן ולראות אולי המחזור יגיע באיחור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה-שאלות - תגובה

גלית גליל
    28/12/2011

בהנחה ששללת אפשרות של הריון, את בהחלט יכולה להפסיק את הגלולות ולראות אם המרווחים בין הווסתות גדלים.
    ראיתי כבר אישה שהוסת חדלה מלהגיע לחלוטין כבר בגיל 35, אם כי זה לא נפוץ.

בטיפולים בדיקור בהחלט ניתן לגרום לוסת להגיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שללתי

ממוקדת
    28/12/2011

אפשרות של הריון וכבר כמה ימים שאני לוקחת גלולות, כך שאני לא הולכת להפסיק עכשיו. אני צריכה כנראה בקרוב לעבור אצל הרופא נשים. איפה יש מרפאה סינית במרכז הארץ-גוש דן? האם ברפואה סינית מחזירים וסת באופן מחזורי שזה טוב או רק חד פעמי- שזה לא טוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שללתי - תגובה

גלית גליל
    28/12/2011

באזור המרכז מטפל אסף פלדמן, מנהל הפורום.

המטפל ברפואה הסינית יערוך לך תשאול מקיף ורק אז ניתן להחליט מהי מטרת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו