מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות מהנרתיקיסמין27/02/2008
אני בת 24,למעלה מחצי שנה אני סובלת מהפרשה לבנה סמיכה מהנרתיק (אין גרד,אודם, נפיחות או צריבה) רק ההפרשה וריח לא נעים.אני נוטלת גלולות הרמונט למניעת הריון ,יש לי בן זוג קבוע. במשטח נרתיק התוצאה היתה סטרפטוקוקוס B, טופלתי באנטיביוטיקה דרך הפה, מגוון משחות, פטיליות להחדרה אך ללא הועיל!
בפעם האחרונה הגניקולוג שלי אמר שכבר זה מוגזם שאני נוטלת במשך תקופה כל כך ארוכה תרופות, וגם הטיפול הבא היה כרוך בתרופה שיכולה לפגוע בתפקודי כבד ולכן הוא העדיף שלא להביא לי כלום לטיפול, אמר שאחרי שבוע מנטילת הגלולות לקחת אגיסטן מבית המרקחת (טופלתי בעבר באגיסטן כמה פעמים, אך הוא לא עזר). אני ממש מיואשת. מה אפשר עוד לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין
קורן אליהו /שרון אלישע28/02/2008שלום יסמין
ההפרשות שאת מתארת נובעות מלחות במחמם התחתון על פי הרפואה הסינית.
הטיפול באנטיביוטיקה ובתכשירים התרופתיים רק החליש את הגוף וגרם לבעיה להיות כרונית(על פי הראייה הסינית לאנטיביוטיקה אנרגייה מאוד קרה הופגעת ומחלישה את מערכת העיכול שכתוצר לוואי גורמת להחמרת הבעיה).
טיפול בדיקור וצמחי מרפא בתוספת שינויי תזונה יכולים לפתור את הבעיה
היות ואנו מקבלים כיום רק מטופלים עם [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il' id='link']בעיות פריון[/a] הייתי ממליץ לך לחפש מטפל ברפואה סינית מהאזור שלך שמטפל גם בצמחי מרפא ויכל להתאים לך גם תזונה נכונה
הרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשות נרתיק
רררר28/02/2008לכל אישה מרגע התבגרות מינית ועד ליום מותה יהיו הפרשות שמשתנות בהתאם למרכיבים רבים בגוף: א-ברפואה סינית הפרשות לבנות מעידות על הפרשה "ממקור קור פנימי" ולחות פנימית, (בהסתכלות כללית מערבית הפרשה לבנה ומשנה צבעה יכולה להיות בהתאם לשינויים החלים ברחם בתקופת הפוריות).
ב-הרפואה הסינית יכולה לסייע רבות לאיזון נגד כאבים לאיזון לחות קור והפרעות מין ושתן.
מומלץ לנסות. אך במקביל כדאי לוודא אצל רופא נשים שאין בעייה כגון פטרת וכו'.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)