מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימום כבד, האם אלו פוליפים??רותי03/03/2008
בס"ד
שלום לכם
אני בת 42 ואם לארבעה בנים.
מאז ההריון השלישי שלי יש לי תופעות של כתמים לפני קבלת המחזור.
הייתי אצל מס' רופאים, והאחרון שבהם שם לב כי יש לי פוליפים, הוא הוציא לי 2 פוליפים, מלבדם עברתי היסטרוסקופיה שבה הוצא פוליפ שישב לו שם בפנים בפנים.. ועוד בדיקה שאני לא זוכרת את שמה שגם שם הוצא לי 2 פוליפים. בעקבות הוצאת הפוליפים, המצב הסתדר, הדימום הכבד שהיה לי בכל מחזור נרגע. והייתי פחות אנמית, ממה שהייתי תמיד, תמיד היה לי המוגלובין 10, ולאחרונה כשהמצב הסתדר פחות או יותר הצלחתי להגיע ל=11 שאצלי זה המון.
עכשיו לפתע מס' חודשים שוב יש לי בעיות, ישנם כתמים כ4-5 ימים לפני המחזור, והמחזור שלי כבד מאוד מלווה בגושים, עם כאבים איומים ברחם, כאבי ראש לפני...
בקיצור זוועת עולם.... יכול להיות ששוב יש לי פוליפים, מה זה לא מפסיק, זה חוזר על עצמו כל הזמן?
מה דעתכם?
מלבד זה יש לי כל הזמן גירוד כשמתחילים הכתמים, אין לי מושג למה זה יכול להיות קשור?
תודה
רותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליפים רותי
קורן אליהו /שרון אלישע04/03/2008שלום רותי
לפי הסימפטומים שאת מתארת ולאור אבחנתך בעבר בהחלט יכל להיות שמדובר שוב בפוליפים
המלצתנו לפנות לבדיקה רפואית לשלילת ממצאים של פוליפים .
בתקווה שהאבחנה תהיה שאין מדובר בפוליפים טיפול ברפואה סינית יכל בהחלט להסדיר לך את הווסת ולטפל בתופעות הנלוות שתארת.
שיהיה בהצלחה והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)