רירית רחם מעובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רירית רחם מעובה
    מיכל
    25/12/2012

שלום, אני בת 43 לפני חודש בעקבות דימום רב ורירית רחם מעובה 13 מ"מ עברתי גרידה וקיבלתי מנת דם. האבחנה היא חוסר איזון הורמונלי (פתלוגיה תקינה)
    עכשיו, חודש אחרי הגרידה ושוב הרירית מעובה 17 מ"מ ומתחיל שוב דימום רב. הרופא ממליץ לעבור גרידה נוספת ע"י היסטורוסקופיה ניתוחית ובתום חודש מהגרידה לשים התקן הורמונלי - מירנה. זה גם מה שהומלץ לי לעשות בבי"ח אולם לא הספקתי ושוב הרירית התעבתה. קיבלתי מרשם לנטילת כדורים להפסקת הדימום - הקספורון 2 כדורים בכל פעם 3 פעמים ביום.
    אני מוצאת שהפיתרון הנ"ל מטפל בתוצאה ולא בבעיה. והייתי שמחה לדעת האם לדיקור סיני/צמחי מרפא יש אפשרות לעזור בבעיה מהסוג הזה? האם יש דרך להימנע מגרידה שנייה?
    ועוד שאלה בנוגע להקספורון. מהם הסיכונים בלקיחתו ובעצם עצירת הדימום באופן כימי?
    תודה רבה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רירית רחם מעובה

הוספת תגובה

תמונה

• רירית רחם מעובה - תגובה

גלית גליל
    13/01/2013

כדאי לגשת בהקדם למטפל שיתן פורמולת צמחים סינית במינון גבוה על מנת לנסות להמנע מגרידה שנייה.
    ואם כבר בוצעה הגרדה השנייה, כדאי לקבל דיקור וצמחים באופן מסודר וקבוע, כדי שלא תסבלי מבעיה חוזרת זו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

תמונה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו