מידע רפואי
פורומים
- אורתופדיה ילדים
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- ניתוחי גב, כאבי גב, עמוד שדרה
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- רפואה משלימה, רפואה אלטרנטיבית
- פסיכולוגיה הוליסטית
- נטורופתיה ותזונה
- רפואת עור פוטודינמית
- רפואת שיניים לילדים
- נכויות, אחוזי נכות
- וטרינריה
- בניית ציפורניים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- אקנה, צלקות פצעי בגרות
- בעיות פוריות - תמיכה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- רירית רחם מעובהמיכל25/12/2012
שלום, אני בת 43 לפני חודש בעקבות דימום רב ורירית רחם מעובה 13 מ"מ עברתי גרידה וקיבלתי מנת דם. האבחנה היא חוסר איזון הורמונלי (פתלוגיה תקינה)
עכשיו, חודש אחרי הגרידה ושוב הרירית מעובה 17 מ"מ ומתחיל שוב דימום רב. הרופא ממליץ לעבור גרידה נוספת ע"י היסטורוסקופיה ניתוחית ובתום חודש מהגרידה לשים התקן הורמונלי - מירנה. זה גם מה שהומלץ לי לעשות בבי"ח אולם לא הספקתי ושוב הרירית התעבתה. קיבלתי מרשם לנטילת כדורים להפסקת הדימום - הקספורון 2 כדורים בכל פעם 3 פעמים ביום.
אני מוצאת שהפיתרון הנ"ל מטפל בתוצאה ולא בבעיה. והייתי שמחה לדעת האם לדיקור סיני/צמחי מרפא יש אפשרות לעזור בבעיה מהסוג הזה? האם יש דרך להימנע מגרידה שנייה?
ועוד שאלה בנוגע להקספורון. מהם הסיכונים בלקיחתו ובעצם עצירת הדימום באופן כימי?
תודה רבה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית רחם מעובה - תגובה
גלית גליל13/01/2013כדאי לגשת בהקדם למטפל שיתן פורמולת צמחים סינית במינון גבוה על מנת לנסות להמנע מגרידה שנייה.
ואם כבר בוצעה הגרדה השנייה, כדאי לקבל דיקור וצמחים באופן מסודר וקבוע, כדי שלא תסבלי מבעיה חוזרת זו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?