מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לפני חתונה - דחוף מאוד מאודמורן02/04/2008
אני מתחתנת ביום שישי הקרוב( 4.4.08) ואמורה לקבל מחזור בין רביעי-לשישי הבא.בגלל שאני בלחץ טוטלי ומאוד מתרגשת הרופא נשים שלי נתן לי: פרימולוט-נור, ולהתחיל לקחת 10 ימים לפני החתונה (כי דאגתי שאולי יקדים לי מההתרגשות). משום מה שעחתי לקחת. היום לפנות בוקר קמתי סתם לעשות פיפי ותוך כדי ניגוב ראיתי טיפה ורדרדה (בהפרשה) זה היה בניגוב לא היה כלום על התחתון.
השאלה שלי אם מהיום, יום רביעי, אני אוכל התחיל לקחת את
הפרימולוט-נור לפחות עד שבת או משהוא כזה ואם כן אני אוכל לקחת שלא בטעות ממש יקדים לי את המחזור.
או שאולי לכם לרפואה סינית יש אולי משהו שיכול לעזור לי ולעקב את המחזור.
אני ממש בלחץ וכועסת על עצמי ששכחתי לקחת את הכדורים אבל אם עד יום שישי הייתי יודעת שזה רק בניגוב עוד מילא אבל אני מפחדת שממש יתחיל לי דימום.
אשמח לתשובה מהירה ביותר.
תודה וסליחה שהשאלה ארוכה כל-כך..
מורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לפני חתונה - מורן
קורן אליהו /שרון אלישע02/04/2008שלום מורן
לצערנו אין באפשרותנו לסייע לך בעיכוב הווסת , לגבי פרימולט נור תצטרכי לברר עם רופא הנשים שלך .
בהצלחה והמון מזל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)