מידע רפואי
פורומים
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- קרטוקונוס, עדשות מגע
- פסיכותרפיה
- פילאטיס
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- אלרגיה, טיפול באלרגיות
- בעיות פוריות - תמיכה
- התפתחות הילד, התפתחות ילדים
- הפרעות שינה ועייפות
- ניתוחים קוסמטיים בנרתיק
- איפור וטיפוח
- אף אוזן גרון ילדים
- הסרת שיער ואפילציה
- כירורגית חזה, גידולי סרטן ריאות, גידולי ריאה
- אורתופדיה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.פרופ` אלי הרשקוביץ
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמנה, סוכרת, מחלות עצם מטבוליות, בלוטות התריס ויותרת הכליה ועוד.
- מקווה למצוא פתרון ברפואה הסיניתא'10/04/2014
שלום.... אני בת 20, נשואה+1, בריאה בדרך כלל.
לפני שנה בערך התחלתי לקחת גלולות נגד הריון, רופא הנשים שלי אמר שאין לי ברירה אחרת בגלל השחלות הפוליציסטיות ושאם לא אקח את הגלולות, המחזור שלי ימשיך להיות מאד לא סדיר כמו לפני ההריון (פעמיים בחודש.. פעם בחצי שנה), אפילו שלא נתתי לעצמי הזדמנות אמיתית לראות עם זה הסתדר אחרי הלידה.
אני לא יודעת עם יכול להיות קשר לגלולות, אני כותבת את זה כי אני מניחה שזה כן מידע רלוונטי אבל בחצי שנה האחרונה אני מרגישה שהבריאות שלי על הפנים.
חוץ מזה שמאז שהילדה שלנו הלכה לגן, לא עובר שבוע בבית שאנחנו לא נדבקים בוירוס או שפעת... אני כל הזמן סובלת מכאבים באזור הרחם והגב התחתון, עברתי כל בדיקה גיניקולוגית אפשרית והכל יצא תקין. הייתה פעם לפני כמה חודשים שפספסתי גלולה והתחלתי מיד חפיסה חדשה לפי ההוראות של הרופא, זה בלבל את המחזור שלי ומאז כל מחזור שלי הפך למאד מוזר.
אם פעם הגלולות עזרו למחזור לבוא כל פעם בזמן למשך לא יותר מארבעה-חמישה ימים ובלי כאבי תופת לא נורמליים אז מאז התקרית הזאת, המחזור לפעמים מאחר בכמה ימים ולפעמים מקדים... לפעמים יש דימום קטן למשך כמה שעות שחוזר כל כמה ימים עד שמתחיל מחזור- דימום חלש שנפסק אחרי יום.
הרופא אומר שזה בסדר, אבל גם הכאבי בטן שלי החמירו.
לפני כחודש התנפחה אצלי בלוטת הברוטלין, קיבלתי טיפול אנטיביוטי אבל אחרי יום שזה החמיר עד לכאבים שלא יכולתי לזוז נאלצתי לעבור ניקוז. סבלתי מכאבי תופת נוראיים עד שהסירו לי את הצינורית לאחר שלושה ימים, הכל היה בסדר ואז אחרי יומיים הבלוטה חזרה. בפעם השניה קיבלתי אנטיביוטיקה, משחה, עשיתי שטיפות עם פולידין ולקחתי ויטמינים (עצות שמצאתי באינטרנט) וזה עבר לבד תודה לאל אבל מאז אני בפחד שזה יחזור והרגשה שכל המצב הגיניקולוגי שלי על הפנים ואין לי מושג למה.
רציתי לדעת בבקשה מה דעתכם והאם הרפואה הסינית יכולה לעודד את הגוף שלי קצת, תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקווה למצוא פתרון ברפואה הסינית - תגובה
גלית גליל28/04/2014שלום,
נשמע שבאמת כדאי 'לעשות סדר' מבחינה הורמונלית בגוף.
הרפואה הסינית בהחלט תאזן, תחזק ותניע איפה שצריך. מומלץ!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?