מידע רפואי
פורומים
- פילאטיס
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- תזונת ילדים, השמנת ילדים
- תמיכה במשפחות ילדים חולי סרטן
- עזרה ראשונה, החייאה, בטיחות
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- ניתוחים לפרוסקופים (כירורגיה לפרוסקופית)
- קוסמטיקה טבעית
- איסוף ושימור דם טבורי, תאי גזע וגנטיקה
- יחסים, זוגיות ונישואין
- דיכאון אחרי לידה
- אלימות בני נוער, סמים, אלכוהול
- זכויות נשים בהריון, זכויות לאחר לידה
- טרשת נפוצה
- מיניות האישה, מין נשי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר. ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- מיומה והריוןא30/09/2014
אני בת 33 + 2. לפני כשמונה חודשים התגלתה אצלי מיומה בגודל של 4 ס"מ. מאז ועד היום אני עוברת טיפולים של דיקור ולקיחת צמחי מרפא.
היום בבדיקת הרופא נמצא שהמיומה כלל לא קטנה ולהיפך, אפילו גדלה לגודל של 5 ס"מ!
המצב מטריד אותי כי אני מעכבת הריון בגלל סיבה זו. הרופא אמר שכדאי להיכנס להריון ולאחר מכן לטפל במיומה אם צריך.
אני מאוד חוששת מהריון כל עוד המיומה קיימת.
האם לנסות לחפש דרך להוציא את המיומה ואחר כך להיכנס להריון או שבכל זאת להיכנס להריון עם כל הסיכונים הכרוכים בכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיומה והריון - תגובה
גלית גליל07/10/2014אודליה שלום,
אם למרות המלצת הרופא את עדיין חוששת מהריון עם המיומה, ניתן לקבל חוות דעת שנייה מרופא אחר.
כדאי לשתף את המטפל ברפואה סינית בממצאים, יתכן שירצה לערוך שינויים בפורמולה אותה את נוטלת. בכל מקרה, קחי בחשבון שטיפול במיומה ברופאה הסינית הינו ממושך מאוד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
נטורופת,מומחה לרפואה טבעית(מטפל רב תחומי).דוקטורט(phd)באונ` בירקהם במדריד.מטפל בגוף-נפש בנטורופתיה,דיקור סיני,תזונה,רפלקסולוגיה,עיסוי הוליסטי,שיאצ`ו,פרחי באך,אנרגיה,צמחי מרפא, ארומתרפיה,מדיטציה,נר הופ... קרא עוד