ד"ר יוסף שמואלי אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופסיות פיוז`ן לברור גידולים בבלוטה.
דנה לוי ינקולוביץ דיאטנית קלינית מוסמכת ובעלת ניסיון רב בטיפול בהפרעות אכילה, השמנת יתר, מבוגרים, מתבגרים והורים לילדים.
שלום אני בת 37. אחרי 2 לידות. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה כל חודש. אחרי כל מחזור וסת מופיע לי גרד חיצוני שעובר רק אחרי יומיים שלושה של שימוש באגיסטן. הגרד הוא חיצוני, ללא הפרשות. אני לא משתמשת בטמפונים רק תחבושות. ממה זה נובע ואיך אפשר למנוע את זה. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרון, יתכן שהגרד נובע מלחות שהצטברהה בגוף או חום דווקא... את האבחנה המדוייקת והטיפול המתאים יתן מטפל שיעשה לך תשאול ויכיר אותך לפרטים. במקרה של גרד כזה יתכן שיהיה צורך לשלב עם הדיקור גם טיפול בצמחים סינים. בברכה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר