תשוקה לילד שלישי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשוקה לילד שלישי
    מיכאלה
    02/06/2008

שלום רב,
    אני בת 35 אמא לשני ילדים מקסימים , בשנה האחרונה הייתי מוגנת באמצעי מניעה התקן רגיל בשל אי נוחות מעבר לגלולות בשל אקנה חזרה להתקן מירנה , לא חשבתי שארצה בזמן הקרוב תינוק חדש למשפחתינו היפה.
    שאלתי: במשך כחצי שנה אנו מנסים להרות אך עדין לא הצלחנו, האם יש קשר לאיזון מסויים בגוף שאמור להיות כי בילדי הריתי מהר מאוד ממש בחודש הראשון או השני , אני משתדלת לא לדאוג אך קשה לי , כי אני ממש רוצה בכל ליבי, יש לי מחזור סדיר 24 25 יום וביוץ מורגש מאוד האם עליי לדאוג מההתקן שהיה בגופי או פשוט לחכות ולהמשיך לנסות או האם יש קשר לגילי?
    אודה לתשובתך ...............

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשוקה לילד שלישי

הוספת תגובה

• מיכאלה

קורן אליהו /שרון אלישע
    02/06/2008

שלום מיכאלה
    ראשית דאגות לא מובילות לשום מקום אלא רק מחמירות את המצב.
    אכן ידוע שמגיל 35 ואילך יש ירידה משמעותית באיכות הביציות ולרוב במצב כזה שאישה בגיל 35 מנסה חצי שנה להיכנס להריון ללא הצלחה המערכת מלחיצה וישר רוצים להתחיל טיפולים , אנו
    רוצים להתייחס לכך שהמחזור שלך מגיע כל 24 -25 ימים מה שמבחינתנו מראה על מחזור מקדים וכך גם ביוץ מקדים , חשוב להבין שמבחינת הרפואה המערבית מחזור תקין יכל לנוע בין 21-35 ימים אולם ברפואה הסינית אורך [a href='http://www.maagalim-clinic.co.il' id='link']מחזור תקין [/a]צריך לנוע בין 26-32 יום כאשר שואפים לכך שיהיה גם קבוע , כאשר הביוץ מקדים זאת אומרת שהזקיק גדל מהר מדי והביצית בתוכו יוצאת לפני הגיעה לבגרות מלאה דבר שיכל לפגום באיכותה.
    טיפול ברפואה סינית יסייע לאזן את המערך ההורמונאלי בגוף ולהביא לאיזון המחזור ובכך יסייע בכניסה להריון .
    בהצלחה בהמשך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו