בבקשה עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה עזרה דחופה
    תמר
    19/06/2008

אני ממש בתחילת הריוני (שבוע 4) ולא יודעת מה לעשות. אני סובלת לעיתים תכופות מדלקות בדרכי השתן ולכן מטופלת כבר מספר שנים בתמציות צמחים סיניות. אני מאוד לחוצה וחוששת להמשיך לקחת אותן בהריון כי יש שם כמה צמחים שכתוב באינטרנט שלא טובים להריון ובכלל מפחיד אותי לקחת כל דבר שהוא עכשיו. אבל כאשר אני מפסיקה עם התמציות לאחר שבוע הדלקות חוזרות לא יודעת מה לעשות ומתחשק לי פשוט לבכות. הצמחים הם-
    GALIUM EQUISETUM PLANTAGO SALIX URTICA JUNIPER EUPATORIUM המטפל מתעקש שאני יכולה להמשיך ולקחת האם תוכלו לעזור לי בבקשה מה כדאי לעשות?
    תודה מקרב לב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה עזרה דחופה

הוספת תגובה

• תמר

קורן אליהו /שרון אלישע
    21/06/2008

שלום תמר
    היינו שמחים לו רשמת את שם הפורמולה או את שם הצמחים בשמם הסיני בכדי שנוכל לענות לשאלתך .
    משאלתך עולה כי את משתמשת בפורמולה שרשמת זמן רב והפורמולה היחידה בתמצית שאנו מכירים לטיפול בדלקות חוזרות בשתן הינה דיינטוס המשווקת ע"י זן צמחים ומשמשת לטיפול בשלב האקוטי בלבד ולא לאורך זמן וגם אסורה בהריון ולכן בררי את שם הפורמולה או הצמחים בכדי שנוכל לענות לך נכונה.
    הרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצית לדעת ....

שולמית
    20/07/2009

היכן אפשר למצוא את דיינטוס פרמולה לדרכי השתן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולמית

שרון אלישע
    21/07/2009

בעיקרון זן צמחים משווקים אותם בארץ 03-6414434

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו