דימום שלא בזמן מחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום שלא בזמן מחזור
    מורן
    06/07/2008

כבר במשך 3 שנים יש לי דימומים שלא בזמן מחזור, ביצעתי בדיקת פאפ, איידס וקולוסקופיה שיצאו תקינות וכן עברתי צריבה קלה עם משחה בנקודה שהרופא אמר שזו הנקודה המדממת, עברתי את הצריבה הזו כבר פעמיים מכיוון שהחלפתי רופאים וב-2 הפעמים גם בצריבה האחרונה שעשיתי לפני חודש אני ממשיכה לדמם. הגניקולוג שלי אמר שאם הצריבה לא תעזור (שכן היא לא עזרה) יש לבצע צריבה רצינית יותר. רציתי לדעת מה דעתך, האם יש דרכים נוספות או בדיקות נוספות שיש לבצע? אני חייבת לציין כי הדימום לא מופיע לי אחרי קיום יחסי מין אלא היו גם פעמים שלא קיימתי יחסי מין אחרי סיום המחזור בכדי לבדוק האם הדימום מופיע ואכן הוא מופיע ללא קשר לקיום יחסי מין. רציתי לדעת מה הן ההשלכות לקיום צריבה רצינית יותר? האם מדובר בצריבה בלייזר? איפה אני יכולה לקרוא אודות צריבה שכזו? והאם זה יכול לפגוע בפיריון שלי מאוחר יותר כשארצה ללדת? אני בת 24. בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום שלא בזמן מחזור

הוספת תגובה

• דימום שלא בזמן מחזור

קורן אליהו /שרון אלישע
    08/07/2008

שלום מורן
    על פי הרפואה הסינית ישנם שני מצבים שגורמים לדימומים
    הראשון הינו מצב של חולשה של הגוף שכתוצאה כלי הדם אינם מחזיקים את הדם באופן תקין
    השני הינו מצב של חום אשר גורם לדם לצאת מכליו .
    צריבה של המקום בלייזר בהחלט מכניסה חום לדם על פי הראייה הסינית ולכן אם מדובר במצב של חום (יש לבצע אבחנה מדויקת ) אי הצריבה רק גורמת להחמרת הבעיה .
    לגבי השאלה השנייה אין עדויות מוכחות שלייזר פוגע בפוריות אך שוב אם נסתכל מנקודת מבטה של הרפואה הסינית חום יתר יכל לפגוע באיכות הביציות , חום יכל לגרום לדימומים וחם יכל לגרום לביוץ מקדים .
    לסיכומו של עניין הייתי ממליץ לך לפנות למטפל מוסמך ברפואה סינית המתמחה בגניקולוגיה ומטפל בצמחי מרפא נוסף על הדיקור ולתת הזדמנות לטיפול טבעי לפני שאת ממשיכה לצריבה הגדולה
    בהצלחה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו