דחוף דחוף דחוף באמת דחוףף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף דחוף דחוף באמת דחוףף
    שאלה חשובה
    15/01/2009

היי אני בת 13 וחצי ועדיין לא קיבלתי מחזור אמי,אחותי,הסבתות שלי,הדודות שלי,הבנות דודות שלי כולםם במשפחה שלי קיבלו את המחזור הראשון שלהן בממצוע בגיל 11 והן היו מאוד מפותחות בגיל שלי. יש לי את רוב הסימנים לקבלת מחזור כמו:שערות במקומות שונים (שלא נפרט כרגע) ואני שטוחה לעומת כל בנות משפחתי.אפילו חברות שלי יותר מפותחות ממני בההרבההה!!!! *הגובה שלי מטר 56 והמשקל שלי 43 . יש לי כמה שאלות: 1)האם יש מאכל או תרופה או משהו שמזרז את המחזור? 2)האם אחרי המחזור אני יפסיק להתפתח והחזה שלי ישאר באותו מצב כרגע? 3)האם אני ימשיך לגבוה? 4)האם אחרי המחזור אני ישמין? ברצוני לציין שאני עוסקת באקרובטיקה אווירית,וליד החברות שלי הנמצאות בחוג אני מרגישה עם גוף של ילדה רזה ושטוחה בבקשה אני מבקשת ממכם עזרה מה לעשות בבקשה תענו כמה שיותר מהר אני ביינתים מחכה תודה רבה רבה רבה:P

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף דחוף דחוף באמת דחוףף

הוספת תגובה

• p

קורן אליהו /שרון אלישע
    19/01/2009

פעילותך הגופנית בהחלט משפיעה על התפתחותך , לגבי שאר השאלות פני לרופא נשים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו