מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתטלי11/03/2009
שלום, אני בת 26. לוקחת 8 שנים גלולות, 4 שנים עם חבר קבוע. בחצי שנה האחרונה יש לי אי נוחות באזור הנרתיק שהולכת ונעלמת. ניסתי הכל- סבון עץ התה, טיפולים הומאופתיים, בדיקות שתן וצואה שיצאו תקינות, כמובן בדיקת PAP ובדיקות אצל הגניקולוג שכבר לא יודע מה לומר לי. התחושות הן בעיקר מין צריבה/ שריפה באזור פתח הנרתיק, או לעיתים תחשות אי נוחוות לאחר ניגוב עם נייר טואלט. נשללה דלקת בדרכי השתן/ פטריה. אני כבר לא יודעת מ הלעשות. כל פעם אני חושבת שעובר לי אך פתאום אי הנוחות חוזרת וזה מפריע לי במטלות היום יום. אפילו ישיבה ממושכת מפריעה לי. יש לציין שאני אוכלת מסודר ביותר, שותה המון תה (בעיקר ירוק), שומרת על הגיינה לאחר קיום יחסי מין. ייתכן שהגלולות אותם אני לוקחת המון שנים התחילו להשפיע עליי לרעה? בבקשה תעזור לי!!!!! תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טלי
קורן אליהו /שרון אלישע12/03/2009שלום טלי
קודם כל טיפול ברפואה סינית יכל לפתור לך את הבעיה ולפי הערכתי מדובר על לא יותר מ10 מפגשים , מהתאור שלך מדובר על מצב של חום ולחות באזור המחמם התחתון שגורם לתחושת החוסר נוחות והצריבה , כמובן שאבחנה מדויקת יותר ניתן לתת רק לאחר תשאול מעמיק הכולל גם בדיקת דופק ולשון .
הרבה בריאות מקווה שעזרנו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)