מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    טלי
    11/03/2009

שלום, אני בת 26. לוקחת 8 שנים גלולות, 4 שנים עם חבר קבוע. בחצי שנה האחרונה יש לי אי נוחות באזור הנרתיק שהולכת ונעלמת. ניסתי הכל- סבון עץ התה, טיפולים הומאופתיים, בדיקות שתן וצואה שיצאו תקינות, כמובן בדיקת PAP ובדיקות אצל הגניקולוג שכבר לא יודע מה לומר לי. התחושות הן בעיקר מין צריבה/ שריפה באזור פתח הנרתיק, או לעיתים תחשות אי נוחוות לאחר ניגוב עם נייר טואלט. נשללה דלקת בדרכי השתן/ פטריה. אני כבר לא יודעת מ הלעשות. כל פעם אני חושבת שעובר לי אך פתאום אי הנוחות חוזרת וזה מפריע לי במטלות היום יום. אפילו ישיבה ממושכת מפריעה לי. יש לציין שאני אוכלת מסודר ביותר, שותה המון תה (בעיקר ירוק), שומרת על הגיינה לאחר קיום יחסי מין. ייתכן שהגלולות אותם אני לוקחת המון שנים התחילו להשפיע עליי לרעה? בבקשה תעזור לי!!!!! תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• טלי

קורן אליהו /שרון אלישע
    12/03/2009

שלום טלי
    קודם כל טיפול ברפואה סינית יכל לפתור לך את הבעיה ולפי הערכתי מדובר על לא יותר מ10 מפגשים , מהתאור שלך מדובר על מצב של חום ולחות באזור המחמם התחתון שגורם לתחושת החוסר נוחות והצריבה , כמובן שאבחנה מדויקת יותר ניתן לתת רק לאחר תשאול מעמיק הכולל גם בדיקת דופק ולשון .
    הרבה בריאות מקווה שעזרנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו