הרבה מים ברחם,האם זה יכול להזיק?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרבה מים ברחם,האם זה יכול להזיק?
    ליז
    19/04/2009

שלום,
    אני כבר יותר מ שנה סובלת מהרבה נוזל ברחם, יש לי מחזור סדיר בד"כ לפעמים מקדים בשבוע אבל לא מאחר.
    הבעיה שאני סובלת מכאבים 3 שבועות בחודש באופן קבוע, הכאבים הם בהתכווציות , כאב גב תחתון, כאבי ראש כל הזמן.
    בזמן מחזור הכאבים מתחזקים והמחזור נמשך בין 3-5 ימים, ביום האחרון של המחזור מתחילים שוב הכאבים החזקים ויום למחרת מתחיל לצאת ממני הרבה נוזל שהוא שקוף מימי ולעיתים צמיגי וככה נמשך כשבועיים רצוף.מלווה בהתכווצויות והרגשה מאוד כבדה בבטן התחתונה ואי נוחות שאי אפשר לתאר.
    הרופאה שלי אמרה שאני (בלי עיין רעה) מאד פוריה ובגלל הביוץ יש לי הרבה נוזל בחלל הרחם.
    אבל לא הגיוני שביוץ אצלי חצי חודש נמשך?????
    חייבת לציין שילדתי לפני 3 שנים,.
    אני לא יודעת מה לעשות? למה יש הרבה נוזל? ולמה זה מתחיל מיד אם תום המחזור? והאם יש סיכוי שזה בכלל יפריע לפוריות?? הרופאה לא יכולה להסביר לי למה זה קורה..
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת

קורן אליהו /שרון אלישע
    20/04/2009

מהתאור שאת נותנת עולה תמונה של חולשה באנרגיה האחראית על הנעת נוזלים - סינית מדובר על מצב של חוסר יאנג כתוצאה אין אנרגיה שמניעה את הנוזלים ויש יותר קור אך על רקע של חולשה ולכן אני מניח שאת סובלת גם מתופעות של קור בעיקר בקצוות .
    זה גם מה שגורם לכאבים החזקים בזמן הווסת הקור מפריע לתנועת הנוזלים .
    טיפול ברפואה סינית יכל לפתור את הבעיה בודאת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו