אמצעי מניעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמצעי מניעה
    דניאלה
    26/06/2009

שלום,

אני מאוד מתחברת לדרך שבה הרפואה הסינית רואה את המחזור החודשי... מאוד חשוב לי לשמור על הגוף שלי ולתת לו לעבוד בדרך הכי טבעית , זאת אומרת ללא התערבות חיצונית...
    והבעיה שלי היא כזו : אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי ואני לא מעוניינת להשתמש בגלולות בגלל השיבושים שהן גורמות למערכת ההורמונלית הטבעית , וגם רק הידיעה שהגוף שלי לא יתפקד כהרגלו מאוד מאוד מציקה לי....
    והשאלות שלי הן : האם יש אמצעי מניעה שמומלצים עפ"י הרפואה הסינית? חשוב לציין שאני מנסה להמנע גם מקונדום מפני שבן זוגי מאוד מאוד לא מחבב אותו, למרות שכעת זה אמצעי המניעה היחידי שאנחנו משתמשים בו... בכל מקרה, האם יש אמצעי מניעה שאתם ממליצים עליהם חוץ מגלולות וקונדום? האם כן אפשר לקחת גלולות עפ"י הרפואה הסינית ויש משהו שאפשר לעשות במקביל כדי למנוע כמה שיותר את הדיכוי ההורמונלי..?
    תודה , אשמח לתשובות מאירות פנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמצעי מניעה

הוספת תגובה

• דניאלה

קורן אליהו /שרון אלישע
    28/06/2009

שלום דניאלה ,
    לצערי אין לי פתרון קסם בשבילך
    הדבר היחיד שאפשר לעשות ללא אמצעי מניעה מערביים הוא מעקב אחר ההפרשות הפוריות
    והכנת טבלת חום גוף בסיסי(BBT) יחד עם מעקב במשך מספר חודשים אחר התנהלות המחזור שלך , כמה ימים בין תחילת ווסת לווסת הבאה וכך להשתדל לקיים יחסים בימים הבטוחים.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו