מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כדור פרוברהד.ח.07/09/2009
השלום והברכה
אני נשואה טריה בת 29 ,לאחר ניתוח להוצאת פוליפ ברחם. בפוליפ שהוסר נמצאה נקודה של גידול שלא נתפתחה ברוך השם. לטענת הרופאים, לא נשאר שום זכר לנקודה זו והרופא טען שיש מחסור בפרוגסטרון ורירית הרחם עבה.
לפי אבחנתו על מנת להיות בטוח שהכל תקין הוא רשם לי לקחת את כדור הפרוברה 3 פעמים ביום. אמר שמצד אחד הריון הוא התרופה לכל זה, אך מצד שני לא כעת.
אני אמורה ליטול את הפרוברה במשך חצי שנה...
מה דעתך?
אין לי כל עניין למנוע עצמי מלהכנס להריון , אך בהמלצת הרופא נתבקשתי ליטול את הכדורים הללו למשך חצי שנה,התחלתי לקחת את הכדורים אך לאחר 5 ימים הפסקתי(ביום השביעי לספירת ה 7 נקיים) אך מאז אני לא מפסיקה לדמם. מה עליי לעשות ,כבר 6 ימים מלאים שבהם אני מדממת ללא הפסק. ,
כמו כן ברצוני לדעת האם ישנו תחליף טבעי , שדרכו אוכל להשלים את מחסור הויטמין ובמקביל להשאר מוכנה לקליטת הריון???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד.ח
קורן אליהו09/09/2009על מנת שנראה שאכן קיים חוסר בפרוגסטרון יש לבצע בדיקת דם לרמות פרוגסטרון כשבוע לערך לאחר הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)