הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים
    דנה
    21/10/2009

שלום, נראה לי יש לי הפרעה הורמונאלית . קראתי איפה שהוא את זה.

מופיעה נשירת שיער מהותית בעלת אופי גברי (מפרצים)
    הופעה פתאומית של שיעור יתר בפנים או בחזה
    הקול נעשה נמוך וגברי יותר
    המחזור שהיה סדיר - הופך לא סדיר

והמחזור שלי בכלל לא סדיר ואני לא קיבלתי חצי שנה. גם יש לי שיעור יתר בפנים ובחזה :(
    הרופא נתן לי דופוסטאן ל5 ימים , סיימתי את הכדורים לפני 6 ימים ועדיין לא קיבלתי מחזור.
    אמרו לי שאם לוקחים את הכדור דיאנה נגד היריון זה מסדר את ההורמונים ומתחילים לקבל מחזור.
    ורציתי לדעת שאם לוקחים את הכדור נגד היריון להסדרת הורמונים זה יעשה בעיות להיכנס להיריון בעתיד. אני ממש לא יודעת מה לעשות קשה לי שאני לא מקבלת מחזור וכואב לי הבטן קבוע. ואני רוצה בעתיד להיכנס להיריון. תעזרו לי בבקשה , האם כדאי לי לקחת את הכדורי דיאנה? וכמה זמן לוקחים את זה עד שזה מסדר ? כי אני אעלה לרופא קרוב אליי ואבקש ממנו, כשאני אצטרך ללכת לרופא נשים תמיד עושה לי תור לעוד חודש-חודש וחצי ואני לא רוצה לחכות.

אשמח מאוד אם תענו לי , תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים

הוספת תגובה

• דנה

שרון אלישע
    21/10/2009

שלום דנה
    כאשר מופיעה בעיה הורמונאלית כמו שאת חווה ישנן שתי אפשרויות
    הראשונה באמת לקחת גלולות אשר יגרמו לווסת להגיע באופן מדומה ולא באמת יתעסקו עם הבעיה שנוצרה ועם הסיבה לכך שהיא נוצרה ,גלולות דיאנה הינן גלולות חזקות מאוד ולרוב יש להן תופעות לוואי אז קיראי את תופעות הלוואי הקיימות לפני שאת מתחילה באם תתחילי.
    הדרך השניה היא לפנות לתחומי הרפואה המשלימה אם זה דיקור , צמחי מרפא , הומאופתיה ועוד כאשר הטיפול הזה יכל לתת מענה לשאלה מהו חוסר האיזון שקיים ,כיצד הגיע הגוף שלך לחוסר איזון כזה וכמובן דרך טיפול שמטרתה לאזן את המערכת ההורמונאלית בגופך מבלי לפגוע בסיכיים להרות בעתיד ולגרום לתופעות לוואי .
    בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיח אברהם

יגאל ב"י
    17/12/2009

צמח שיכול לעזור לך רבות מומלץ לקרוא ולברר לגביו

כל טוב
    יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו