איזון הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזון הורמונלי
    סנדרה
    15/06/2010

לאחר שלוש שנים בהן אני נוטלת גלולות החלטתי להפסיק מכיוון שזה לא מרגיש לי נכון. אני מאמינה שהטבע סיפק לנו את מה שצריך ושהגלולות הן תוספת מיותרת. הבעיה היא:
    הגוף שלי מגיב באופן מוזר, כל מיני תופעות לוואי כמו כאבי בטן תחתונה חזקים, המרקם של העור פנים שלי השתנה ומעולם לא סבלתי מפצעים וכאבי בטן לפני שלקחתי גלולות. בנוסף אני לא מקבלת מחזור כבר שלושה חודשים.
    הבנתי שיש צמח מרפא סיני שהוא מאזן הורמונלי אך אשמח לקבל קצת יותר מידע על צמחים שיכולים לעזור לאיזון הורמונלי בגוף.
    תודה על העזרה
    סנדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איזון הורמונלי

הוספת תגובה

• הפסקת גלולות

גלית גליל
    15/06/2010

סנדרה שלום,

נטילת גלולות לאורך זמן יוצרת שיבוש/חוסר איזון בגוף. ברפואה הסינית אנחנו רואים בגלולות כיוצרות לחות, סטגנציה (חסימה) ועוד. זו הסיבה שוסת עם גלולות שונה/'קלה' יותר מבחינת כאבים, עוצמה וכו'.
    כעת את חווה את השיבוש הגופני המצטבר שגרמו הגלולות.

לא כדאי להמתין, על מנת לאזן את גופך שוב כדאי לגשת ולקבל סדרת טיפולים בדיקור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו