שאלה דחופה!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה!!!
    דנה
    13/07/2010

שלום רב,
    לפני כיומיים עברתי הליך רפואי באזור השפתיים של לקיחת דוגמית של פצע ( בליטה זעירה, משו לא ברור לי) בהרדמה מקומית. (הדגימה נלקחה לביופסיה, הרופא אמר לי במהלך הבדיקה שקיים סיכוי שזה וירוס שנגרם או מיחסי מין או שירותים ציבוריים או מרחצה בג'קוזי...

עכשיו אני כואבת מעט, ואני לא בטוחה מה אמור לקרות , לא נעים לי ואני חוששת שתתפתח דלקת ,והאם צריך לטפל במקום(מלבד שטיפות), בייחוד שאני טסה לחול בעוד כיומיים ואני קצת לחוצה.
    שאלה נוספת- עדיף להימנע מקיום יחסי מין בתק' זו?

אשמח למענה מהיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה!!!

הוספת תגובה

• שאלה דחופה

אסף פלדמן
    13/07/2010

שלום דנה,

הייתי מאוד רוצה לענות לשאלתך, אבל הגעת לפורום העוסק בגניקולוגיה ע"פ הרפואה הסינית ואין ביכולתנו לתת לך מענה ראוי.

השאלות שאת מעלה מיועדת לרופא המטפל ואין פורום שבעולם שיוכל לתת לך תשובה רצינית, תתקשרי לרופא/ה שלך בדחיפות או למרפאה בה עברת את ההליך ותקבעי תור לביקורת בטרם תסעי לחו"ל.

מלבד זה נשמח לתת לך מענה לגבי היכולת של הרפואה הסינית לעזור, אם תבחרי בכך בעתיד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו