מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולות ומחזורניר27/08/2010
שלום רב,
אני מטיילת בסין כבר 5 חודשים,לפניי חודש וחצי הפסקתי גלולות לאחר 12.5 שנים.המחזור הגיע מיד אחרי החפיסה האחרונה ואז לא לקחתי יותר. מאז אין מחזור....40 יום. אני רוצה להכין את גופי להריון. אין לי אפשרות לדיקור ארוך טווח כי אנחנו זזים כל הזמן אבל אני כן רוצה לקנות צמחי מרפא שיזרזו את הגעת הווסת ויסדרו את המערכת. שמעתי משהו על מסטיק תימני וגם על לבונה. תוכלו להמליץ לי ,כולל שמות בסינית? אציין כי בטרם הגלולות היה לי ממש סדיר, למה עכשיו הוא לא בא? אני לא בהריון-בדקתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת מאחרת
גלית גליל27/08/2010אלה שלום,
הסיבות לאיחור במחזור במקרה שאת מתארת יכולות להיות מגוונות. למשל חסר דם או חסימה של צ'י/דם. היה מצויין אם היית נכנסת למטפל בצמחי מרפא סינים (אפשר גם בסין) שירשום לך מרשם לצמחים שאותם תטלי במהלך הטיול. אם לא יזדמן לך להכנס למטפל בסין, את יכולה לרכוש לעצמך בנתיים את הפורמולה xiao yao san, תקחי אותה 3 ימים ואם את מרגישה טוב איתה אז תמשיכי עד שתגיעי לקבל טיפול מדוייק עבור ממטפל ברפואה סינית בארץ.
המשך טיול נעים,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי משהו
ניר28/08/2010האם לתרופה הזו יש תופעות לוואי? למה היא נועדה? והאם היא אמורה להביא את הווסת? יש לציין כי עשיתי דיקור פעמיים אבל זה לא עזר :( מה לעשות? פשוט לקנות אותה ולקחת כל יום כדור אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז ככה
גלית גליל28/08/2010מכיוון שזו פורמולה יחסית 'בטוחה', הצעתי שתנסי אותה בנתיים...
אני במקומך הייתי נכנסת למטפל בצמחים מקומי שיסביר לך מה לקחת ואיך.
כשתגיעי לארץ תתחילי סדרת טיפולים בדיקור (2 טיפולים זה כאילול א עשית כלום).
לא ניתן לדעת אם הפורמולה שהצעתי תעזור.
רק לאחר מפגש עימך ניתן לדעת האם היא באמת הפורמולה הנכונה ביותר עבורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז כמה לקחת?
ניר28/08/2010איך זה עובד? זה כדורים או חליטה?וכמה לקחת ביום?אני חוזרת לארץ רק עוד חצי שנה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים סינים
גלית גליל28/08/2010יכולים להגיע בשלוש צורות עקריות:
1. טינקטורה שזה מיצוי באלכהל של הצמחים.
2. צמחים טריים אותם את מבשלת.
3. אבקה של צמחים.
את ההוראות תצתרכי לקבל מהרוקח שימכור לך את הפורמולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קונה את זה בבית מרקחת פה
ניר29/08/2010הרוקח לא מכיר אותי....אז מה לעשות? כמה לקחת? המליצו לי לקחת גם שמן נר הלילה, האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלה
גלית גליל29/08/2010אלה,
מרגיש לי מאוד בעייתי שאין לך אפילו רוקח להתיעץ עימו על מינונים.
עדיף שתגיעי לבעל מקצוע (בסין או בארץ) והוא יתן לך הנחיות שלא בהתכתבות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצאתי רופא סיני...
ניר30/08/2010אז ככה,הייתי אצל רופא סיני היום,תשאל אותי יחסית מעט ומדד לי דופק ואז אמר שהבעיה היא שהאיזור של הרחם שלי קר מאוד,הוא גם הסתכל לי במפרק של היד(בין האגודל לזרוע) ושם היו לי ורידים בולטים כאלו שלדבריו מעידים על קור.....בשלב ראשון נתן לי אבקת צמחים ,לקחת 3 פעמים ביום בערבוב עם מים רותחים ואמר לי לחזור עוד 3 ימים ,גם אם יגיע הווסת וגם אם לא ואז כנראה הוא יעשה לי דיקור-הוא רוצה קודם שהאיזור יתחמם.הוא לא נשמע שרלטן אבל הייתי שמחה לדעת מה דעתך על מה שאמר? האם מנסיונך צמחים ודיקור מחזירים מחזור לסדירותו?אציין כי כעת אני אחרי גלולות ולפניי שלקחתי גלולות היה לי מחזור ממש ממש סדיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופא סיני
אסף פלדמן30/08/2010על פניו נשמע כי הגעת למישהו רציני, תקפידי למלא אחר הוראותיו ולקחת את הצמחים.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה!
גלית גליל30/08/2010מסכימה עם אסף.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)