מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העדר מחזורViki15/09/2010
שלום!
אני בת 33, משקל 55, גובה 165.
הבעיה שלי היא זאת: כאשר משקל שלי עולה מעל 63 המחזור שלי סדיר לחלוטין (כל 21 יום בדיוק מהתחלה להתחלה). כאשר משקל שלי מתחת ל 63 אני לא מקבלת מחזור אף פעם.
האם הפתרון היחיד זה נתילת כדורים להסדרת מחזור? האם אין דרך "להבריא" עם משקל מתחת ל 63?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
גלית גליל20/09/2010ויקי שלום,
אני בטוחה שסדרת טיפולים מסודרת תאזן את גופך הורמונלית. אין לי ספק שניתן להשיג מחזור סדיר גם ללא צורך להעלות במשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר מחזור - המשך
Viki20/09/2010איזה בדיוק טיפולים יכולים לעזור לי ולאן אני צריכה לפנות בנושא?
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול משולב
גלית גליל20/09/2010במקרה שתארת כדאי לפנות למטפל ברפואה סינית שהתמחה בדיקור ובצמחי מרפא סינים.
כתבי לי באי-מייל איפה את גרה על מנת להמליץ על מטפל מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההעדר מחזור - המשך
Viki27/09/2010יש לי 2 שאלות:
1. כמה טיפולים כאלה מינימום, אני צריכה לעשות?
2. החל מחודש אחרון התחלתי לקחת כדורים PROGYLUTON 21 .האם מותר להמשיך לקחת אותם בתקופת הטיפול?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדרת טיפולים
גלית גליל28/09/2010אין באפשרותי לדעת כעת מה כמות הטיפולים להם את זקוקה.
מטפל מנוסה, לרוב, ידע להעריך את כמות הטיפולים לאחר כ 4 טיפולים ראשונים.
על נטילת הכדורים תדווחי למטפל, הוא יתאים את עצמו לטיפול המערבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)