מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופה חלופית לאקטונלאילנה14/10/2011
שלום רב. אני בת 73 נוטלת את האקטונל השבועי מזה כשנתיים. החודש הודיעו לי מבית המרקחת של "מכבי" כי התרופה לא בסל יותר ויש לה תחלופה בשם RIBONE 35. האם לקנות את האקטונל במחיר 165 ש"ח או לנסות את התרופה החלופית. יש לציין שהנני סובלת מצרבת קבועה ונוטלת לוסק. אשמח לתשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה חלופית לאקטונל - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב16/10/2011שלום !
RIBONE זה תרופה גנרית (לא מקורית ) של אקטונל.
תחליס התרופה אמורה לעבוד כמו אקטונל, אבל יכולים להיות שינויים קטנים.
לגבי הנחיות של סל התרופות במכבי קשה לי לגיד, אבל אני הייתי ממליצה תרופה מקורית ולא גנרית אדרבה שאין RIBONE פעם בחודש.
אצל אנשים עם טיפול בלוסק בכלל יש שאלה גדולה עד כמה התרופות נגד אוסטאופורוזיס נספגות. לכן אולי עדיף להמשיך אקטונל ולא ריבון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרופאה-איזו מין תגובה זו ?
מאוכזבת08/01/2012לרופאה-איזו מין תגובה זו ?
שהאשה תוציא 165 שקלים בחודש משום שאת לא מוכנה להגיד משהו שכל אחד יודע שזה - עדף תרופה מקורית מגנרית
- עדיף להמשיך עם מה שלקחת עד עתה.
נו באמת.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)