מידע רפואי
פורומים
- סקס ונוער
- הסרת נגעים וגידולים, השתלת עור
- ארגונומיה, סביבת עבודה
- אנדוקרינולוגיה ילדים
- הסרת שיער ואפילציה
- אפילפסיה - תמיכה
- בחירת שם לתינוק, שמות לתינוקות, נומרולוגיה
- ניתוחי ראש צוואר, גידולי ראש
- מיאסטניה גרביס
- כושר גופני לילדים, כושר גופני לנוער
- דלקות והפרשות באברי המין - גברים ונשים
- פסיכיאטריה
- פונדקאות
- סיעוד
- כירופרקטיקה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסנת רזיאל
טיפול רב תחומי בהשמנה כירורגית בכירה, מומחית לטיפול תרופתי להרזיה וטיפול רב תחומי בהשמנה והמנהלת הרפואית של אסיא בריאטריק - מרכז לטיפול בהשמנת יתר, אסיא מדיקל, אסותא רמת החיילד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.
- חשש מאוסטאופורוזיס בגיל צעיריוליה29/08/2017
שלום, אני בת 25 ועקב שברים חוזרים התבקשתי לבדוק צפיפות עצם. התוצאה: אוסטאופורוזיס. אחותי בת 27 גם נבדקה והתוצאה: אוסטאופניה. אבא בן 53 שסובל מכאבי גב גם נבדק, התוצאה: אוסטאופניה. אמא שלו גם כן סובלת קשות מהמחלה. לעומת זאת אמא שלי, בת 51, נבדקה והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין. האם ייתכן שהמחלה היא גנטית מהצד של אבא? כל הבדיקות שעברתי יצאו תקינות (גם גושה אין לי). האם יש צורך בבירור גנטי מעמיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה ליוליה
דר. נירית אבירן ברק29/08/2017יוליה שלום
לרוב אין משמעות לתשובת אוסטאופורוזיס בגילך אך אני מציעה להגיע לבירור אצל אנדוקרינולוג רצוי מומחה למחלות עצם בכדי לשלול מחלות אחרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
אורלי אורתופדיה, יוסי דביר - אורטוטיסט
| 06/05/2021
היועצים שלנו
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד