טסטוסטרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טסטוסטרון
    אייל
    01/12/2011

אני גבר בו 50 ידוע שיש לי חוסר בטסטוסטרון מגיל צעיר וכן אין יצור של זרע, זה מבדיקה שנערכה לי לפני כ-30 שנה ע"י אנדרוקולוג ואז נאמר לי לצערי שאין פתרון לבעיה, כמו כן אני סובל מתת פעילות בלוטת התריס. היום לאור התפתחות האינטרנט וכל המאמרים שאני מוצא שאלתי היא: האם יש מצב שאני יכול ללקות באוסטיאופורוזיס או בעיות אחרות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טסטוסטרון

הוספת תגובה

• טסטוסטרון - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    06/12/2011

שלום !
    חוסר טסטוסטרון יכול לגרום לירידה במסת העצם, אבל אתה מקבל טיפול תחליפי, לכן הסיכון הוא לא גבוה.
    כמובן אוסטאופורוזיס יכולה להיות מסיבות אחרות (חוסר ויטמין D , דיאטה דלה בסידן, עישון). כדאי לבצע צפיפות העצם וכך תדע האם קיימת בעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסטוסטרון

אייל
    07/12/2011

אני לא מקבל ומעולם לא הוצע לי טיפול תחליפי, האם זה אומר שמצבי חמור ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טסטוסטרון - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    11/12/2011

קשה לי לגיד האם המצב הוא חמור.
    אך אין ספק שגבר צעיר עם חוסר טסטוסטרון אמור לקבל טיפול תחליפי. הטיפול הוא חשוב למניעת אוסטאופורוזיס, לשמירת מסת השרירים ול"הרגשת גבר" .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו