מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הודעה מחודשת, תיקון מיקום הנתוניםשואלת סקרנית28/03/2012
לרופאים שלום,
מצטערת, לא ידעתי בדיוק איך לקרוא את הנתונים, אתקן הפעם את האזור של כל נתון ונתון, אותו ניחשתי בהועדה הקודמת על פי התמונה, הפעם מקווה שזה מדויק יותר.
הנני מתקרבת לגיל 46.
בעלת תסמונת גנטית הכוללת בעיה במבנה השלד.
עקב כאבים בלתי מוסברים כמעט בכל חלקי הגוף, שלא ניתנה להם תשובה כוללת ולא בכל המקומות נמצאו הסיבות לכאב, הופניתי, לבקשתי לבדיקת צפיפות העצם.
הערה: בבדיקת מיפוי עצמות נראו מוקדים רבים לכל אורך הגוף עם בעיות.
בבדיקת צפיפות העצם שנערכה היום, ההתייחסות לגובה ומשקל היתה לפי הדיווח הרשום אצל הופא המשפחה, אבל אצל רופאים אחרים שנמדדתי היה פער של 4 ס"מ כלפי מעלה.
אצל רופא המשפחה רשום 48 ס"מ, ובמדידה אחרת במקום אחר ועל ידי רופא אחר נמדד 52 ס"מ. בכל מקרה, מכיוון שגם אני איני יודעת מי מודד יותר נכון, החישוב נעשה לפי המכתב מרופא המשפחה.
לפיכך: גובה 148, משקל שנלקח בחשבון 90 ק"ג (למרות שאני כבר זמן מה 92)
כל ההקדמה הזאת היא בשביל לשאול עד כמה ההבדלים האלה יכולים להשפיע על הניתוח?
ועכשיו לתוצאות עצמן:
ערך בדיקת ה-T.SCORE ב-SPINE הוא: 1.6-
ערך בדיקת ה-T.SCORE ב-HIP: הוא: 0.9-
ערך בדיקת ה-T.SCORE TOTAL של ה- LEFT FOREAM הוא: 0.1
רציתי לדעת מה אומרת הבדיקה, האם אני מתחת לנורמה, האם יש לי אוסטיאורופוזיס או אוסטיאופיניה?
וכאמור, האם ההבדלים בין המשקלים והגבהים במדידות השונות שנתתי יכולם להשפיע על ערך התוצאה בצורה דרסטית.?
לגבי המחלה המדוברת, מדובר בתסמונת גנטית נדירה ולא מוכרת בשם AHO LIKE SYNDROME.
בתודה מראש
וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה מחודשת, תיקון מיקום הנתונים - תגובה
ד''ר גלוריה צבטוב02/04/2012שלום !
לא ניתן להעריך מצב לפי מספרים בלבד אלא רק בהסתכלות הצילומים ובדיקה אישית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)