מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוויסטהאתי30/10/2012
תוצאות בדיקת צפיפות ירך הן =T SCORE = -1.8 והירך השניה גם 1.8-
T SCORE TOTAL HIP = - 2.4 הירך השניה= 2.1-
עמוד השדרה T SCORE = 1.2
הבעיה בצואר הירך והרופא המליץ לי על EVISTA טבליה ליום. וגם D וסידן
לפי מה שקראתי תרופה זו עוזרת לעמוד השדרה
וגם יש לי הסטוריה משפחתית של סרטן שד ושחלות
האם מומלץ לעשות בדיקות נוספות לפני שימוש בתרופה והאם בדיקות שיחלוף עצם יתנו תמונה רחבה יותר
אבקש לדעת מה דעתך,האם תרופה זאת מומלצת למקרה שלי
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוויסטה - תגובה
ד``ר שרי טל31/10/2012שלום אתי, לא ציינת את גילך. באופן כללי אכן הטיפול באוויסטה הוכח כמפחית שברים בחוליות עמוד השדרה ולא באזורים אחרים ולכן אינו טיפול הקו הראשון. לפי הצפיפות שרשמת אמנם אצלך הצפיפות נמוכה בעיקר האזור צואר הירך, מה שאומר שיש סיכון מוגבר לשבר באזור זה.
לטיפול באוויסטה לעומת זאת נמצא יתרון בהפחתת הסיכון לסרטן השד, ואולי זו הסיבה שהוצע לך טיפול זה.
כמובן שאין אפשרות להציע לך יעוץ אישי בפורום בחוסר נתונים נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוויסטה וצוואר הירך
אתי31/10/2012שלום רב
אודה לך על התיחסותך אני בת 57 הלכתי לרופא עם בדיקות דם ושתן מקיפות
יודע על ההסטוריה של סרטן שד ושחלות,בדיקות גנטיות שלי בסדר,אני יודעת שאוויסטה
לא יכול להזיק לי בנושא זה.
קבלתי מהרופא האנדוקירינולוג = אוויסטה+D+סידן
1. הכדור לא מתאים לטיפול בצוואר הירך,אז מה כן ???
2.אסור לי לקחת הורמונים בגלל ההסטוריה המשפחתית
אני בבעיה
אשמח לשמוע המלצתך
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)