ריבון 150 תופעות לוואי חמורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריבון 150 תופעות לוואי חמורות
    מלי
    07/09/2014

שלום רב

אני בת 63 לאחר בדיקת צפיפות עצם קיבלתי כדור בשם :"ריבון 150". בערב לקיחת הכדור קיבלתי חום גבוה וכאבים חזקים בכל השרירים והפרקים בגופי, כולל לסתות ואצבעות, דבר שמנע ממני יכולת הליכה. בלילה גררתי את עצמי למטבח לחפש כדור להורדת חום, איבדתי את ההכרה ובני מצאני שוכבת ליד המקרר. בנוסף היו לי כאבי בטן ושילשולים רבים, פעמיים לא הספקתי להגיע לשרותים שנמצאים חצי מטר ממיטתי. לא יכולתי לאכול כלום , כל מה שנכנס לגוף, כולל מים, גרם לכאבי בטן עזים. בנוסף היו לי כאבי ראש נוראיים.

עכשיו אני שבוע אחרי ועדיין חלשה מאד ובקושי יכולה לדבר מרוב חולשה וסחרחורות.

סבל כזה נוראי לא עברתי מעודי, ואני יודעת מהו סבל, חליתי פעמיים בסרטן.

שאלתי היא: האם תופעות אלה מוכרות? האם זה קרה בגלל שהכדור חזק במיוחד (הוא הרי מחליף 30 כדורים)

מה עושים הלאה?

לתשובתכם אודה

מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ריבון 150 תופעות לוואי חמורות - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    08/09/2014

שלום רב,
    דבר ראשון , ריבון - היא תרופה שלוקחים אותה בבוקר בצום לפני כל התרופות . שכיבה אסורה לפחות 30 דקות לאחר נטילת כדור.
    דבר שני , יש לדווח על מה שקרה לך לרופא מטפל כדי לבצע בירור סיבות אפשרויות ונוספות ,מעבר לתגובה לריבון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מלי
    08/09/2014

תודה על התשובה המהירה. הקפדתי מאד לקחת את התרופה לפי ההוראות. אגב, זו התרופה היחידה שאני לוקחת מכיוון שלא הסכמתי להכניס לגופי רעלים. אבל כאן " אכלתי אותה" בינתיים הגוף מתחיל להתנקות ואני מרגישה את זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו