שאלה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה-
    נעה
    31/05/2008

שלום אני בת 31 מזה כחודשיים סובלת מכאבים בירך שמאל תחילה טופלתי בנוגדי דלקת, וכשהחמירו הכאבים החליט הרופא לשלוח אותי ל-MRI שבו נתגלה חשד ל-טרנזיאנט אוסטיאאופורוזיס או תהליך התחלתי של AVN ..יש לציין שלפני כחודשיים היתי בהריון לצערי העובר לא התפתח ונאלצתי לעשות גרידה בשבוע 8 ,כעת לפני מס' ימים עשיתי בדיקות דם נצפתה שם היפוקלצמיה ,פוספור נמוך,וכולסתרול גבוה שהבנתי שהוא עולה כשיש היפוקלצמיה (TSH תקין ..בהמשך אעשה T-3,4)..,צילומי רנטגן אגן+ירך תקינים לחלוטין ,אני אחות מוסמכת מזה כ-10 שנים עובדת במח' פנימית פיזית קשה מאוד ..מה דעתכם לגבי האבחנה?איך אפשר למנוע את המשך התפתחותו בהנחה שהחשד אמיתי גם בהיבט הקונבנציונאלי וגם האלטרנטיבי ..אשמח לשמוע את דעתכם ואם חסר פרטים אוסיף ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה-

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

ד''ר משה זלוצובר
    31/05/2008

יעל שלום ותודה על שאלתך.
    ראשית, יש לשלול סופית (או לאשר) את אבחנת ש AVN. אם נשללה, כדאי לפנות להערכה מטבולית פרטנית.
    רפואה שלמה
    ד'ר זלוצובר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו