מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אוסטופרוזיסאתי02/08/2008
הינני אשה בת 59 חולה במחלת רינו. מטופלת באופן קבוע בבי"ח איכלוב ע"י תרופה בשם "אילומודין" להרחבת כלי דם. פעם בשבוע או שבועיים לפי הצורך. הנני מאובחנת כחולה גם "אוסטאופניה קשה" בירך בצד ימין ואוסטופרוזיס בינוני בצד שמאל של הירך. במשך שנים קיבלי כדורי סידן +ויטמין D אך ללא הואיל. עברתי לכדור "אקטונל" פעם בשבוע גם זה לא עזר בשנתיים האחרונות אני מקבלת "אלפא D 3 " כל יום "אקטונל" פעם בשבוע וכמו כן כדור סידן +ויטמין D . אך בבדיקה האחרונה לפני כשבוע הסתבר ששום דבר לא עזר מכל התרופות שקיבלתי. אני מאד אחראית ומקבלת את כל הטיפול כמו שצריך, מה עושים הלאה כדי שאספוג את התרופות. הייתכן שטיפול ב"אילומודין" או מחלת הרינו, שהינה מחלה אוטואימונית, מעכבים את הספיגה? אולי יש תרופות חדישות יותר למחלה שאינני יודעת עליהן ותוכלו לעזור לי? אנא ממכם, ד"ר תעזרו לי כי זה ממש מתסכל. אפרופו אני במשקל של 67 ק"ג וגובה 165 ירדתי בגובה מאז צעירותי כ- 5 ס"מ. תודה מכל הלב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאתי
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק03/08/2008שלום רב.
אין קשר בין אוסטאופורוזיס והתרופה לרנו שאת מקבלת .
כאשר את אומרת ששום דבר לא עוזר, למה כוונתך ? האם המספרים לא משתנים בצפיפות עצם או משהו אחר?
הטיפול שאת מקבלת לאוסטאופורוזיס נשמע הגיוני למעט אלפא D שלוש שבדרך כלל לא ניתן במצב זה, אך ברור שאין לי את כל התמונה כפי שהייתה לרופא שרשם לך אותו. אני ממליצה להתייעץ עם אנדוקרינולוג לגבי אלפא D שלוש. (התייעצות אמיתית, לא אינטרנטית). בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)