FOSALAN

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• FOSALAN
    אסתי
    13/11/2008

שלום לך, אני סובלת הרבה שנים מאוסטאופורוזיס, היתה תקופה שקיבלתי AVISTA והורידים ברגליים יצאו לי , הפסיקו לי תרופה זו ונתנו לי FOSALAN גם מספר שנים עד שקבלתי בעיות בצינור הבליעה, כיום אני לוקחת רק את הויטמין D שלקחתי גם בזמנו. שאלתי היא מה אני יכולה לקחת במקום ה - FOSALAN ??? אני בת 68 וכל בוקר יש לי בעיות וכאבים בגב תחתון שאגב שברתי לפני הרבה מאוד שנים. אשמח לעזרתך בברכה אסתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    FOSALAN

הוספת תגובה

• לאסתי

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    18/11/2008

שלום רב.
    ישנן תרופות היום שניתנות בזריקות לאוסטאופורוזיס - דרך הוריד , זריקה חד שנתית aclasta או פעם ביום הזרקה עצמית תת עורית - forteo. את צריכה לפנות לאנדוקרינולוג על מנת שיוכל להחליט האם יש צורך בטיפולים אלו והאם הנך בקריטריונים של סל הבריאות לקבלתן במחיר מסובסד.
    באופן כללי, אוסטאופורוזיס אינה כואבת, אלא כאשר ישנם שברים , כך שהטיפול לא בהכרח יעזור לכאבים. הוא כן יעזור למנוע שברים נוספים. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אסתי
    19/11/2008

יום נחמד אסתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו