מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מומחה באזור הצפוןאפרת16/11/2008
ברצוי לברר האם יש רופא מומחה לאוסטאופורוזיס באזור טבריה, עפולה או נצרת דרך בית חולים, קופת חולים או באופן פרטי.תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומחה באזור הצפון
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק18/11/2008אפרת שלום,
באזורים הנ"ל - פרופ' לובושיצקי - מנהל יחידה לאנדוקרינולוגיה במרכז רפואי העמק
רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה על האקלסטה
שולמית גוטקין24/11/2008אני אמורה לקבל את זריקת האלקסטה בתחילת חודש ינואר. יש לי בריחת סידן קיצונית ביותר כבר מגיל צעיר של 48. השתמשתי בפוסאלן 8 שנים ולא היתה כל הטבה. עברתי לפורטאו - אני לוקחת זריקות אלה כבר במשך שנתיים ולצערי גם כאן לא עזר במאומה. אני אמורה לקחת את זריקת האקלסטה - ואני די פוחדת. אין לי מו שג אם הוא היה כבר בשימוש ועל כמה נבדקו ומה הן התוצאות. ומה הן תופעות הלואי. אני מבינה שיש חום כאבי שרירים וכאבי עצמןת - האם אלה ייעלמו? איך לוקחים זריקה זו בבית חולים על ידי רופא או אחות. האם אני צריכה לקחת משהו לקראת הזריקה, ויטמין D וסידן וכו' אני במכבי פתח תקוה אז איפה אני אמורה לקחת את זה? אשמח לקבל את תגובתך[/a]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשולמית
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק24/11/2008שלום רב. כאשר את אומרת שהטיפול אינו יעיל, למה את מתכוונת? האם להעדר שיפור בצפיפות העצם או לשברים? אקלסטה היא טיפול מוכח לאוסטאופורוזיס, אם כי עדיים "צעיר" מבחינת משך השימוש בו בשוק. (כשנתיים אצלנו יותר מזה בארה"ב. ). אכן בשליש מין החולים ישנה תופעת לוואי שאת מתארת שאינה מסוכנת, חולפת תוך כ 3 ימים וניתן להתגבר עם אקמול או דומיו.
את אמורה בהחלט להמשיך לקבל גם סידן וגם ויטמין D , אני מקווה שאת הטיפול הנ"ל את מקבלת בעצה עם מומחה בתחום . מבחינה טכנית - היכן מכבי נותנת את הטיפול איני יודעת , לא חייבים בבית חולים, אפשר גם במרפאה , מדובר בעירוי של 15 דקות לוריד. בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)