מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוצאות בדיקהגיורא16/12/2008
שלום רב ד"ר אני גבר כבן 32 בריא לחלוטין. לפני מספר חודשים התחלתי לסבול מכאבים ורופא המשפחה שלי שלח אותי לבדיקת צפיפות עצם להלן התוצאות: "צפיפות עצם בעמוד שדרה מותני: התוצאה 1.7 סטיות תקן מתחת לממוצע לגיל ו1.7 מתחת לממוצע לגברים צעירים. צפיפות עצם בצוואר הירך התוצאה 1.2 מתחת לממוצע לגיל ו 1.2 מתחת לממוצע לגברים צעירים הערכה: התוצאות מעידות על ירידה מתונה בצפיפות העצם". אשמח לדעת מה המלל הזה אומר? האם יש לי מה שנקרא "אוסטופרוזיס"? תודה מקרב לב, גיורא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגיורא
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק16/12/2008שלום רב
ה"מלל" לא אומר שיש לך אוסטאופורוזיס אלא אוסטאופניה - ירידה יחיסית בצפיפות עצם לעומת בני גילך. יתכן ולא אכלת מוצרי חלב כילד ונער או נמנעת מפעילות גופנית ולכן לא בנית עצם בכמות מירבית. חשוב למנוע הדרדרות ולשפר את המצב. אנא פנה לרופא שלך לקבלת הדרכה מתאימה. בדרך במצב כזה ממליצים על העשרת כלכלה בסידן או נטילת תוספי סידן וויטמין D . בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיבה לאוסטופניה
גיורא21/12/2008לא כתבתי לך את זה בשאלה הראשונה אבל לפני שלוש שנים קיבלתי מרופאת המשפחה שלי כמויות אדירות של אסטרוגנים אחרי שחשבתי שאני רוצה לעשות שינוי מין אבל אחרי מספר חודשים התחרטתי האם ישנו קשר? כמו כן האם הסיבה שכמעט אין לי חשק מיני קשורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיורא
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק21/12/2008שלום רב. אסטרוגנים דווקא "טובים" לעצם. העדר חשק מיני בשילוב עם צפיפות עצם נמוכה מזמז שאולי כדאי לבדוק רמת טסטוסטרון. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה שמרמז על כך שאולי האשכים נפגעו?
גיורא21/12/2008(דרך אגב האם יכול להיות ששימוש באנדרוג'ל למשך מספר שבועות ואז הפסקה מדכא את ייצור הטוסטסטרון העצמי למשך שבועות? ) אודה לך מאוד אם תעני...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגיורא
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק21/12/2008שימוש שאנדרוג'ל או כל תכשיר טסטוסטרון אחר מוריד ייצור עצמי לפרק זמן קצר, אך אם המערכת תקינה, היא צריכה לשוב לפעולה תקינה. בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוצאות בדיקות
גיורא21/12/2008קודם כול תודה על העזרה שלך שמן הסתם הייתי צריך לחכות שבועות במקום אחר כדי לקבל אותה להלן התוצאות: א. VITAMIN D 25-0H התוצאה 28 ng/ml כשערכי הנורמה הם 58- 20 ב. PTH התוצאה 16.5 נורמה: 65- 12 pg/mL אשמח לדעת מה זה אומר והם זה קשור לאוסטופניה שלי. (דרך אגב האם זה הפיך??!)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)