מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספיגה טובה ופעילות יעילה של האקטונלדליה20/01/2009
אני בת 55 סובלת מאוסטפרוזיס לוקחת פעם בשבוע אקטונל. בבדיקה האחרונה של צפיפות עצם נאמר לי שעלי לקחת כדור נוסף כדי לייעל את ספיגת האקטונל. למה הכוונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדליה
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק21/01/2009שלום רב.
אני מתקשה לנחש במה מדובר. אין תכשיר ש"מייעל את ספיגת האקטונל" . נראה לי שמוטב שתבררי אצל מי שאמר לך , למה בדיוק היתה כוונתו. בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באוסטאופורוזיס
חווה22/01/2009אני גם משתמשת באקטונל, והאמת עושה 3 פעמים בשבוע תרגילים (בסטודיו) לחיזוק העצמות, נראה לי אולי פעילות כזו יכולה לעזור בספיגה של הכדור...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעילות גופנית
ד''ר עמיאל פיגנבאום30/01/2009שלום רב,
אין קשר בין פעילות גופנית לספיגת האקטונל.הפעילות הגופנית אמורה לחזק את השרירים המחוברים בגידים לעצמות ובכך לגרום לעומס על העצמות ובכך ההתעמלות אמורה לחזק את העצם.כמובן שפעילות גופנית היא נדבך חשוב נוסף למנוע ולטפל באוסטיאופורוזיס,אך היא רק משלימה את הטיפול התרופתי ואינה באה במקום התרופות.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוספי סידן
נירית31/01/2009ייתכן ומדובר בנטילה של תוספי סידן לשיפור היעילות של התרופה? למיטב הבנתי יש המלצות לשלב תוספי סידן או ויטמינים יחד עם הטיפול התרופתי, אולי לכך הייתה כוונת המשורר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול באוסטיאופורוזיס
דר' פיגנבאום31/01/2009שלום רב, הטיפול באוסיטאופורוזיס מבוסס על טיפול תרופתי בכדורים זריקות או ערוי תלוי בחומרת המחלה בשילוב של תוסף סידן ופעילות גופנית לחיזוק השרירים ותוסף של ויטמין D אם אובחן חוסר של ויטמין זה בבדיקות הדם. בברכה דר' פיגנבאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)