ספיגה טובה ופעילות יעילה של האקטונל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספיגה טובה ופעילות יעילה של האקטונל
    דליה
    20/01/2009

אני בת 55 סובלת מאוסטפרוזיס לוקחת פעם בשבוע אקטונל. בבדיקה האחרונה של צפיפות עצם נאמר לי שעלי לקחת כדור נוסף כדי לייעל את ספיגת האקטונל. למה הכוונה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדליה

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    21/01/2009

שלום רב.
    אני מתקשה לנחש במה מדובר. אין תכשיר ש"מייעל את ספיגת האקטונל" . נראה לי שמוטב שתבררי אצל מי שאמר לך , למה בדיוק היתה כוונתו. בברכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באוסטאופורוזיס

חווה
    22/01/2009

אני גם משתמשת באקטונל, והאמת עושה 3 פעמים בשבוע תרגילים (בסטודיו) לחיזוק העצמות, נראה לי אולי פעילות כזו יכולה לעזור בספיגה של הכדור...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    30/01/2009

שלום רב,
    אין קשר בין פעילות גופנית לספיגת האקטונל.הפעילות הגופנית אמורה לחזק את השרירים המחוברים בגידים לעצמות ובכך לגרום לעומס על העצמות ובכך ההתעמלות אמורה לחזק את העצם.כמובן שפעילות גופנית היא נדבך חשוב נוסף למנוע ולטפל באוסטיאופורוזיס,אך היא רק משלימה את הטיפול התרופתי ואינה באה במקום התרופות.
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספי סידן

נירית
    31/01/2009

ייתכן ומדובר בנטילה של תוספי סידן לשיפור היעילות של התרופה? למיטב הבנתי יש המלצות לשלב תוספי סידן או ויטמינים יחד עם הטיפול התרופתי, אולי לכך הייתה כוונת המשורר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול באוסטיאופורוזיס

דר' פיגנבאום
    31/01/2009

שלום רב, הטיפול באוסיטאופורוזיס מבוסס על טיפול תרופתי בכדורים זריקות או ערוי תלוי בחומרת המחלה בשילוב של תוסף סידן ופעילות גופנית לחיזוק השרירים ותוסף של ויטמין D אם אובחן חוסר של ויטמין זה בבדיקות הדם. בברכה דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו