סידן ואקטונל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סידן ואקטונל
    רינה ינקילבי
    09/03/2009

שלום, האם יש חשיבות למתי במשך היום צריך לקחת את הסידן. נאמר לי שמפיקים את התועלת המירבית עם לוקחים אותו לפני השינה, אם כן זו בעיה כי לאכול לפני השינה זה משמין. אז מה הכי נכון וטוב לעשות? לגבי אקוטונל, האם יש פרק זמן מקסימלי שמותר לקחת אקטונל, נאמר לי ש 10 שנים זה המקסימום האם זה נכון ואם לא כמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סידן ואקטונל

הוספת תגובה

• לרינה

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    11/03/2009

שלום רב
    את הסידן מומלץ ליטול לאחר ארוחה שאינה חלבית ללא חשיבות לשעות היום. אם את נוטלת יותר מכדור אחד, מומלץ ליטול אותם לא יחד, אלא בשתי ארוחות נפרדות .
    לגבי האקטונל - נכון להיות ישנו מידע על כ 7 שנות טיפול. לגבי ההמשך - כל מקרה לגופו. רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר עוד שאלה על אקטונל

כרמלה
    11/03/2009

מדוע רשום בדף המצורף לתרופה שאסור לשכב חצי שעה אחרי שנוטלים אותה? אישית, אותי זה מבדר ואני לא רואה סיבה מדוע צריך לנהוג כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול חודשי

שירה
    12/03/2009

אני קבלתי מרשם לאקטונל חודשי אך טרם רכשתי רציתי לשאול אם באקטונל חודשי אסור לשכב גם חצי שעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליעל בר

ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק
    13/03/2009

שלום רב
    הסיבה היא שכל התרופות מקבוצה זו קיים פוטנציאל פגיעה בוושת ואופן הלקיחה שתיארת אמור להפחית סיכון זה. רפואה שלמה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו