מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך לטפל בצפיפות העצם אצלי? תודה ד"דורון11/03/2009
בן 62, תוצאות בדיקת צפיפות עצם במכשיר PRODIGY בשיטת DEXA: עמוד שידרה – צפיפות ממוצעת של חוליות 2L-4L 1.051 % מהממוצע של שיא מסת עצם בצעירים/רות 85 T SCORE 1.6 מינוס % מהממוצע של גיל הנבדק 90 הצפיפות: אוסטאופניה בינונית הירך – צפיפות בצואר הירך ימין 1.007 שמאל 0.962 % מהממוצע של שיא מסת עצם בצעירים/רות ימין 94 שמאל 90 T SCORE ימין 0.5 מינוס שמאל 0.8 מינוס % מהממוצע של גיל הנבדק ימין 110 שמאל 105 T SCORE TOTAL HIP ימין 0.0 שמאל 0.4 מינוס הצפיפות: ימין ירידה גבולית שמאל ירידה גבולית אוסטאופניה: ערך בין 1 מינוס ל- 2.5 מינוס סטיית תקן. אוסטאופורוזיס: ערך T נמוך מ- 2.5 מינוס סטיית תקן. יש מקום למעקב ולבירור. מבקש הערכת מצבי ומה הלאה לברר/לטפל? תודה ד"ר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עצתי אליך
כרמלה11/03/2009כמובן שאף אחד לא דומה לנתונים של אף אחד, אבל לי היו תוצאות דומות לפני 7 חודשים ומאז התחלתי לקחת אקטונל ובשילוב עם תזונה בריאה וספורט קבוע אני מקווה לראות שיפור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, ואמתין לדברי הד"ר.
בראל12/03/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבראל
ד''ר ליאנה טריפטו שקולניק13/03/2009שלום רב
כמובן שאינטרנט אינו תחליף לבדיקת רופא אמיתית ואני מקווה שתגש להבדק.
באופן כללי, אוסטאופוניה בגבר בגילך ללא שברים בעבר (חשוב גם סיפור משפחתי) , בעל משקל גוף תקין, ללא בעיות שווי משקל וללא נפילות - הטיפול הוא העשרת סידן (מאוכל או מתחליף), שמירה על רמת ויטמין D תקינה ופעילות גופנית. רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)




.jpg)