בקשר לפורטאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשר לפורטאו
    בת
    06/06/2009

שלום
    אמי רק התחילה את הטיפול לפני כמה ימים ויש כמה שאלות ללא מענה ברור מהרוקחת.
    לגבי הקרור, האם העובדה שהמזרק שהה בקרור לא מספק עלולה לגרום *לנזק* בריאותי או שמקסימום להפוך את החומר ללא יעיל?
    כתוב בין 2-8 מעלות וכשהעברנו את הקופסא למרות שהצמדנו קרח בגלל השרב - הקופסא הגיעה לגמרי לא קרה לבית למשך יותר מחצי שעה ששהתה בחוץ. וגם כששמנו במקרר במגרה עליונה הסתבר ששם הכי פחות קר וזה לא הגיע לטמפר' המבוקשות. בפעם אחרת ניסיתי להצמיד קרח בתוך המקרר ואז הקופסא נהייתה קרה מדי ומכוסה אדים. בקיצור עד שאני אקנה מד טמפר' נורמלי אני שואלת, במידה והנוזל נראה צלול ולא עכור - האם זה גורם נזק של ממש להזריק או שמקסימום זה לא יעיל?

שנית, במידה ומפספסים יום - אז באותו היום ספציפית בניית העצם נעצרת או מואטת וזה לא הורס את כל הטיפול או שהטיפול חייב רצף תמידי אחרת זה הורס הכל? זה חשוב כי לא נאמר לנו לקנות מבעוד מועד מחטים ואני שוקלת להפסיד יום עבודה על מנת לרוץ לקנות עוד .

ושאלה אחרונה, אמי ממש בהזרקות הראשונות, ובכל פעם כשהיא מוציאה את המחט יוצא נוזל... למרותש היא מקפידה להזריק לאט - איך פותרים את זה? והאם העובדה שחלק מהחומר יצא עדיין מאפשרת ליתרת החומר להיות פעיל או שכדאי הלזריק מנה נוספת (היום כמעט כל הכמות יצאה החוצה)?

תודה, הבת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשר לפורטאו

הוספת תגובה

• רק להוסיף

בת
    06/06/2009

שהתשובות חשובות לי ובלי קשר אנימדברת גם עם החברה של התרופות, אבל גם אצלם התשובות לא ברורות. קשה לארגן מרשם חדש וקופסא חדשה וכל ההתרוצצויות ובכלל אני אשמח להסבר על החורמ שנמצא בתוך המזרק, ההורמון, כמה הוא רגיש לשינויי קור חום וכמה זה נורא אם נופלים אי דיוקים בכמות החומר המוזרקת (כי הי איוצאת החוצה לפעמים) או בטמפר' הקרור (ממש פסיכומטרי זה נהיה).
    תודה,
    הבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פורטיאו

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    18/06/2009

שלום רב
    בקשר לקרור של הפורטיאו מומלץ לפנות ליבואן של התרופה חברת אלי לילי הנמצאת בהרצליה פיתוח
    בברכה
    דר' פיגנבאום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו