מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עקמת בעמוד שידרה העליון - בצווארמ21/07/2009
שלום,
אני בת 38 וסובלת מאוסטופוריזס קשה. (בעקבות בלות מוקדמת)
מטופלת כבר 5 שנים באויסטה ללא שיפור כלל.
לאחרונה גיליתי שיש לי כיפוף בעמודה השידרה באזור הצוואר.
האם זה ניתן לתיקון? אני בדיכאון נוראי בגלל זה ובהיסטריה רבה.
רק ביום שני הקרוב יש לי תור לאנדוקרינולוג כולל תוצאות של צפיפות עצם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באוסטיאופורוזיס
ד''ר עמיאל פיגנבאום22/07/2009שלום רב,
במידה והינך נוטלת תרופה מזה כחמש שנים ואין שיפור במצבך מומלץ לפנות לרופא המשפחה להחלפת הטיפול לתרופה יעילה יותר.כיום קיימות תרופות נוחות הנלקחות על בסיס חודשי ויעילות למדי כדוגמאת אקטונל.התרופה היא בסל הבריאות וכדאי להתייעץ עם רופא המשפחה.בקשר לשאלתך השניה מומלץ לפנות לבדיקת אורטופד בקשר לשינויים בצואר.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מ25/07/2009תודה רבה, הייתי אצל אורתופד (לא מומחה לעמוד שידרה), בוצע צילום ובצילום נראה הכל תקין - ללא עקמת וללא שבר. אולם, אני כפופה. איני יודעת להסביר כיצד הצילום תקין, אולם אני בטוחה שהכיפוף בעקבות המחלה התחיל. האם יש טיפול כלשהו: כירופרקטיקה / ניתוח שיכול לעזור לי ליישר את עמוד השידרה? ולו במעט? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)