מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירידה בצפיפות העצםטלי17/08/2009
אני בת 64 ובבדיקת צפיפות העצם קיימת ירידה של 2.6 בעמוד השדרה. הרופא המשפחה שלי טען שאינני צריכה לקבל טיפול נגד אוסטאופורוזיס אלא ללכת יותר ברגל ואני מאוד מודאגת. מה דעתך בנידון?
תודה מראש אלישבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול באוסטיאופורוזיס
ד''ר עמיאל פיגנבאום18/08/2009לאלישבע שלום רב,
הינני מצטרף להמלצת רופא המשפחה שלך כי הליכה יכולה לשפר את מצבך אם זאת לפי תוצאות הבדיקה בהחלט קיימת במצבך התוויה לקבלת טיפול באוסטיאופורוזיס הכולל תרופה ותוסף מזון של סידן כמו כן ממליץ לך לבצע בדיקת דם לרמות של ויטמין די.האקטונל החודשי שהינה תרופה חדישה בישראל וקיימת בסל התרופות הינה יעילה מאד במצבך.
בברכה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי לאקטונל
דורית25/08/2009הרופא שלי המליץ לי לקחת אקטונל ברצוני לדעת האם יש לתרופה תופעות לוואי תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקטונל תופעות לוואי
ד''ר עמיאל פיגנבאום26/08/2009לדורית שלום רב,
האקטונל שייכת לקבוצת תרופות לטיפול באוסטיאופורוזיס ששמה ביספוספונטים.התרופה יעילה למדי ומונעת הופעת שברים בירכיים-שהינו השבר המסוכן ביותר במחלה זו,בחוליות ובעצמות נוספות.לאקטונל יתרונות רבים בהשוואה לתרופות אחרות מאותה הקבוצה.התרופה מונעת שברים מהר יותר מתרופות אחרות,היא נלקחת בבליעה ולא בדרך פולשנית לוריד.כיום האקטונל נמצאת בטיפול חודשי המשפר מאד את איכות החיים של המטופלים בתרופה זו.שיעור תופעות הלוואי של האקטונל הוא נמוך משמעותית בהשוואה לתרופות אחרות המטפלות באוסטיאופורוזיס והן בעיקר תופעות הקשורות למערכת העיכול העליונה ובעיקר צרבת אך תופעה זו היא נדירה יחסית.יש להדגיש כי האקטונל מתאימה לטיפול הן בגברים והן בנשים הסובלים מאוסטיאופורזיס.
באיחולי בריאות שלמה
דר' פיגנבאום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים חזקים בבית החזה מלקיחת אקטונל
א.מ.23/03/2011אחרי שלקחתי אקטונל בפעם הראשונה ביום שני שעבר (היום יום שלישי בשבוע שלאחר מכן) אני עדיין סובלת מכאבים חזקים בבית החזה, מקושי בנשימה, עמוקה מקשיים בקימה משכיבה ומישיבה.
אני משתמשת גם באומפרדקסזי.
כמה זמן צפויה תופעת הכאבים הללו? (קיבלתי זריקותי להפחתת הכאבים אך הם חזרו. לקחתי מוסקול מספר ימים ועכשיו אקמול להפחתת הכאבים) האם הם בכלל יחלפו?
מה ניתן לקחת במקום אקטונל כאשר יש בעיות חומציות וצרבת?
אנא תשובתכם בהקדם.
תודה,
א.מ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)