מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פוסלאן ופרפור פרוזדוריםבתיה מוסקוביץ01/02/2010
לד"ר פייגנבאום שלום וברכה,
אני לקחתי מספר שנים פוסלאן לטיפול באוסטיאופורוזיס. תוך כדי הטיפול, הופיע אצלי פרפור פרוזדורים התקפי ואני מטופלת ב- Profex. לאחר מספר שנים של טיפול בפוסלאן, הפסיקו לי את הטיפול, כי לא היה שום שיפור בצפיפות העצם. להיפך, אפילו היתה ירידה.
מה שרציתי להדגיש הוא שפרפור הפרוזדורים נמשך אצלי למרות שהפסקתי את הפוסלאן ואני תלויה לחלוטין ב- Profex. רציתי לדעת אם אתה מכיר עוד אנשים כאלה שהטיפול בפוסלאן גרם לבעית הקצב.
אשמח לשמוע. נתון חשוב : אני בת 61. (אגב לידיעתך, גם אני ירדתי במשקל כ-20 ק"ג לפני 12 שנה ואני שומרת על ההישג !!).
בתודה ובברכה,
בתיה מוסקוביץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוסלאן ופרפור פרוזדורים
ד''ר עמיאל פיגנבאום01/02/2010שלום רב,
מניסיוני גם לי יש שני מטופלים שסבלו מפרפור פרוזדורים בעת תחילת הטיפול בפוסלאן וגם בספרות ישנם מספר דיווחים על כך.במקרה שלך לא ממליץ לך על טיפול בתרופות מקבוצת הביספוספונטים שלה שייכת הפוסלאן.ממליץ להתייעץ על טיפול באביטסה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)