פוסלאן ופרפור פרוזדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פוסלאן ופרפור פרוזדורים
    בתיה מוסקוביץ
    01/02/2010

לד"ר פייגנבאום שלום וברכה,

אני לקחתי מספר שנים פוסלאן לטיפול באוסטיאופורוזיס. תוך כדי הטיפול, הופיע אצלי פרפור פרוזדורים התקפי ואני מטופלת ב- Profex. לאחר מספר שנים של טיפול בפוסלאן, הפסיקו לי את הטיפול, כי לא היה שום שיפור בצפיפות העצם. להיפך, אפילו היתה ירידה.
    מה שרציתי להדגיש הוא שפרפור הפרוזדורים נמשך אצלי למרות שהפסקתי את הפוסלאן ואני תלויה לחלוטין ב- Profex. רציתי לדעת אם אתה מכיר עוד אנשים כאלה שהטיפול בפוסלאן גרם לבעית הקצב.
    אשמח לשמוע. נתון חשוב : אני בת 61. (אגב לידיעתך, גם אני ירדתי במשקל כ-20 ק"ג לפני 12 שנה ואני שומרת על ההישג !!).

בתודה ובברכה,

בתיה מוסקוביץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פוסלאן ופרפור פרוזדורים

הוספת תגובה

• פוסלאן ופרפור פרוזדורים

ד''ר עמיאל פיגנבאום
    01/02/2010

שלום רב,
    מניסיוני גם לי יש שני מטופלים שסבלו מפרפור פרוזדורים בעת תחילת הטיפול בפוסלאן וגם בספרות ישנם מספר דיווחים על כך.במקרה שלך לא ממליץ לך על טיפול בתרופות מקבוצת הביספוספונטים שלה שייכת הפוסלאן.ממליץ להתייעץ על טיפול באביטסה.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו