מניעת המחלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת המחלה
    מיכל
    16/06/2010

ד"ר שלום
    אני בת 42.5. אימי חולה באוסטיפורוזיס ואני מאוד חוששת. רציתי לדעת אם אני גם צריכה לעשות בדיקה ואם כדאי שאקח כדורים למניעה. חברה המליצה לי על קלציום+ויטמין D. האם צריך מרשם רופא והאם כדאי בכלל לקחת את זה. מה המינון? מה ניתן לעשות כדי למנוע את המחלה. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מניעת המחלה

הוספת תגובה

• אוסטיאופורוזיס וגנטיקה

ד``ר שרי טל
    17/06/2010

טיפול מניעתי לאוסטיאופורוזיס כמו תזונה נכונה ופעילות גופנית נכון בכל גיל ובמיוחד אם קיימים גורמי סיכון.
    רקע משפחתי למחלה הינו אחד מגורמי הסיכון המוכרים. כדאי לך לפנות ליעוץ אישי באחת ממרפאות לאוסטיאופורוזיס בו תעשה הערכת מכלול גורמי הסיכון ואף הצורך בצפיפות העצם ויקבע טיפול בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול מניעתי לאוסטאופרוזיס

אדית נתנאל
    27/07/2010

טיפול מניעתי לאוסטאופרוזיס בשילוב פעילות תרגילים מבוקרים שנועדו לעזור ולשמור על צפיפות העצם ע"י התנגדות וחיזוק העצם.אדית נתנאל sport in 0522906630 מומחית ומוסמכת בעלת נסיון וותק ברב משנת 1989 .סטודיו הרצליה פיתוח .נווה גן תל אביב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו