בדיקת ctx

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת ctx
    חנה
    22/02/2011

שלום
    אני בת 47 לא מקבלת מחזור מזה כשנתיים חולת אוסטרופוזיס מטופלת באופן קבוע בויטמין d ובסידן.השבוע קיבלתי תוצאת בדיקה ctx שעשיתי והיא 640.700 מה משמעות הבדיקה
    ומה משמעות התוצאה במקרה שלי
    מודה לכם מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת ctx

הוספת תגובה

• בדיקת ctx - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    22/02/2011

שלום !
    התוצאה מתאימה לפירוק מוגבר של עצם אצל אישה לאחר הפסקת מחזור (מנופאוזה )
    במידה והערכים של צפיפות העצם בתווך של אוסטאופורוזיס , יש לשקול טיפול ספציפי לאוסטאופורוזיס מעבר לסידן וויטמין D .
    לאור גילך הצעיר ומנופאוזה רצנטית, ניתן לשקול טיפול הורמונלי תחליפי במידה ואין הנחיות נגד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת CTX-250 צריכה לעבור עקירת שן

לאה
    23/10/2011

אני בת 54 על רקע אונגולוגי, מקבלת אקלסטה דרך הוריד מזה שנתיים.
    סובלת מאוסטואופורוזיס, צריכה לעבור עקירת שן.
    לפי בדיקת שני רופאים מומחים לשורש דעה אחידה ,יש לעקור את השן,רצפת מוך ספוגה.
    עשיתי בדיקת CTX התוצאה יצאה 250, ברצוני לדעת אם יש סיכון בעקירת השן? מבחינת ההחלמה, או שלא נדע יכול להיות נמק.
    אודה לכם מראש אם תוכלו לייעץ לי, מכיון שיש לי תור לעקירה בתחילת חודש נובמבר.
    תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו