אוסטיאופורוזיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטיאופורוזיס
    מיכל
    31/03/2011

שלום,
    אני בת 55 מחזור אחרון היה לפני כמה חודשים.לפני כשנה עשיתי בדיקת dxa והתוצאות היו מינוס אחד וחצי בעמוד שדרה.עכשיו לאחר שנה עשיתי שוב את הבדיקה והתוצאה היתה מינוס 2.8 הבנתי שזה כבר שלב של מחלה.מאחר וגם עכשיו הרופא המליץ לי רק על תוסף של סידן(לא חשוב איזה וגם לא חשוב של איזה חברה- לדבריו, הכל אותו דבר) ופעם בשבוע פוסאוונס. אני כבר בלחץ ולא רוצה שהמצב ידרדר עוד. בסך הכל אני עדיין די צעירה למחלה ולא הייתי רוצה להחמיר את המצב שלי. אשמח לדעת מה מומלץ.האם קלמדין נותן מענה טוב לסידן? הבנתי שהמגנזיום חשוב -למרות שהרופא לא פירט. מקווה לתשובה מהירה, תודה מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטיאופורוזיס

הוספת תגובה

• אוסטיאופורוזיס - תגובה

ד''ר גלוריה צבטוב
    02/04/2011

שלום !
    סוג הסידן הוא באמת לא כל כך חשוב.
    מה שחשוב להגיע לצריכת סידן עד 1200 מג ליממה, לשמור רמה תקינה של ויטמין D וכמובן להמשיך טיפול פעיל (במקרה שלך פוסאוונס )

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוספת

מיכל
    09/04/2011

שלום דוקטור,
    מה בנוגע למגנזיום, והאם קלמדין הוא תוסף סידן טוב? תודה,מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו