מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- וסת ארוכה מאודרינה12/02/2015
שלום בתי בת 13. קיבלה וסת לראשונה בגיל 12 אחרי 3 חודשי וסת זה פסק ושוב חזר אחרי חצי שנה..בתי עכשיו בוסת ממושכת של כמעט חודשיים עם דימומים ללא הפסקה..האם זה תקין ? ולאן עליי לפנות כדי לקבל טיפול.? לרופא נשים או שיש רופא מיוחד לנערות.?תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת ארוכה מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/02/2015זה בטח מאוד מציק לה.
ממליצה לפנות לרופא נשים. בגילה, אולי רופאת נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון וגלולותדניאל09/02/2015
האם כדורים נגד צינון או להורדת חום ומשככי כאבים מורידים את היעילות של הגלולות?
ואם אני מוננת ויש לי חום, אני פחות מוגנת מהריון וצריך להתשמש גם בקונדום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צינון וגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2015את מוגנת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעהלינוי08/02/2015
אים לקחתי חודש שעבר(מחזור שעבר פוסטינור)וקיבלתי יום לפני והכל היה תקין.
זה שלקחתי חודש שעבר יש לו השפעה גם על המחזור הבא(כלומר החודש הזה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השפעה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2015יתכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותדניאל07/02/2015
היי, אני לוקחת גלולות של יאז מאז אוקטובר,כרגע בחפיסה הרביעית שלי.אני לקוחת גלולה כל יום באותה השעה ולא פספסתי אף גלולה. אני יודעת שאני כבר מוגנת מהריון,ושכבתי כמה פעמים עם חבר שלי בלי קונדום וגם קיבלתי מחזור אחרי זה אבל אני ממש מפחדת להמשיך עם זה משום מה, זה מרגיש כאילו זה לא באמת מגן עלי. האם יש סיבה לדאגה שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2015כן, כי זה לא מגן עליך מפני מחלות מין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואם אני יודעת שאין לו מחלות מין?
דניאל10/02/2015שנינו היינו בתולים לפני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזורלאה26/01/2015
שלום רב
אני חיילת , משתחררת ב 3/2 .
חבר שלי ואני רוצים לחגוג סופ"ש רומנטי ביחד בצימר , מסאז' ועוד פינוקים .
אנו יוצאים ביחד כבר שנתיים וחצי ואני לא משתמשת בגלולות אלא בקונדומים.
אני מקבלת מחזור כל תחילת חודש - סדיר
כיוון שרוב הסיכויים שבתאריך זה אהיה במחזור רציתי לשאול אם יש אוליי כדור להקדים מחזור
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/02/2015יש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהטלי24/01/2015
היי, אני בת 19 ולא מבצעת פעילות מינית.
לאחרונה הבחנתי במעין גוש\בלוטה שדומה לצורה של כרובית
ומחופספסת באזור שליד הדגדגן.
רציתי לדעת תסמין למה זה יכול להיות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/01/2015צריך להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
טלי26/01/2015כן אבל השאלה שנשאלת היא מה זה יכול להיות?
וזה לא בדיוק בצורת כרובית, זה כאילו קפל עור כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוף !אלמוני19/01/2015
שכבתי עם חבר שלי לפני כשבועיים יום לאחר ששכבנו קיבלתי מחזור המחזור שלי הקדים בשבוע וקצת והוא נמשך שבוע .. אני פוחדת שאני בהריון יש סיכוי אשמח לעזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/01/2015הכי פשוט לעשות בדיקת הריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תופעותשני17/01/2015
האים יש מצב כזה של תופעות הריון( רגישות וגודש בחזה) לאחר שלושה ארבע ימים לאחר קיום יחסים? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/01/2015נשמע קצת מוקדם מידי אך יש נשים שמדווחות על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות ושיעור בפניםתמר14/01/2015
לפני כשנה התחלתי לקחת גלולות "הרמונט" לאחר טיפול בגלולות מסוגים שונים שלא התאימו לי.
לאחרונה, לאחר כשנה עם הגלולות הללו, התחיל להופיע אצלי שיעור יתר בפנים- מה שלא היה לי אף פעם. הלכתי לרופא הנשים והוא החליף לי את הגלולות לסוג "פלורט". שאלתי היא האם הגלולות מסייעות למניעת גדילה נוספת של שערות בפנים או האם המצב שלי כרגע הוא הפיך, והשיער בפנים יכול לנשור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות ושיעור בפנים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/01/2015יתכן שהשיער ייעשה דק יותר או יי\נשור ויתכן שלא.
אם התופעה לא תשתפר, נסי גלולות מסוג דיאנה או אסטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףשני13/01/2015
יש לי שאלה האם בעת גירוי מיני של הגבר הוא התככך טיפה על איבר מיני אך ללא חדריה והוא לא גמר. הוא גמר רק אחרי שעשה ביד בחוץ ויש לציין שהייתי בביוץ בודאות. יש מצב כך להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/01/2015לא סביר אבל אם את כל כך חוששת, למה שלא תתחילי להשתמש באמצעי מניעה בטוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל עוד פרט חשוב
שני13/01/2015אני אתחיל כן. אבל אין מצב? כי הייתי בביוץ באותו יום בגלל זה נלחצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה עוד משהו קטן
שני14/01/2015אני אתחיל כן. אבל אין מצב? כי הייתי בביוץ באותו יום בגלל זה נלחצתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףשני31/12/2014
האים בחורה בת 32 עם מחזור סדיר כל 25-6 יום בערך. יכולה להכנס להריון יומיים לפני המחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/01/2015לא, אבל לעיתים מה שנחשב מחזור עלול להיות דמם של ביוץ ואז כן אפשר להרות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת שלא נגמרת !אמא מודאגת31/12/2014
שלום רב
ביתי בת ה12 וחצי קיבלה וסת ראשונה לפני חצי שנה בדיוק בגיל 12.
בארבעת החודשים הראשונים קיבלה וסת פחות או יותר באותם תאריכים למשך כשבוע. מאז חודש שעבר יש לה הפרשות מידי יום ולפני שבוע קיבלה וסת עם דימומים שלא מפסיקים ! ברמה כזאת שהיא לא יכולה ללכת לבית ספר !
האם זה נורמלי ???
האם נדרשת בדיקה ?
אודה לכם על תשובה מהירה כי אני ממש מודאגת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר וסת שלא נגמרת ! - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/01/2015אם מפריע בשגרת החיים-ניתן לטפל.
במידה והדמם רב-יש לתת ברזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםיעל26/12/2014
יש לי שאלה מאוד חשובה:אם אני שמה קונדום בתיק והוא רק בשקית שלו בלי הקופסה. לכמה שעות ניתן להשתמש בו? ועוד שאלה כמה זמן הוא יכול להיות בתיק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/12/2014כל זמן שהוא עטוף באריזה שלמה הוא תקין בהתאם לתאריך התפוגה הרשום על האריזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעוץנירה24/12/2014
שלוםרב,
אני בחורה בת 30 ומזה כל פעם שאני מקיימת יחסים אני מצליחה לגמור רק מזה שהגבר יורד לי. ומחדירה אף פעם לא הצלחתי ובגלל זה אני גם לא נהנית. אשמח לדעת באיזו תנוחה הכי כדאי והכי מאפשר להנות ולהגיע לחדירה.?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ייעוץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/12/2014לא כולן נהנות מחדירה ולמעשה לרוב לוקח זמן לכל זוג למצוא את הטכניקה והתנוחה לכן. זה עניין של בדיקה עצמית ותרגול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתבתי מכתב להנהלת beokרונית18/12/2014
אני יותר לא אבקש שתענו לי על השאלה ששאלתי לגבי בתי. התפלאתי רק שענו לאחרים, שכתבו אחרי.
כתבתי על כך להנהלת beok
ישנם אתרים אחרים, ששם תמיד עונים במהירות ולכולם.
בכבוד רב
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה רק לה לא עניתן?????
ליאור02/08/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)