מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דחוףפרח19/02/2014
לום
למה אומרים שלאחר הגמירה בקונדום צריך מיד מיד לצאת? ושאלה שנייה: אם לאחר הגמירה שהגבר יצא אך לא ממש מיד ולא נפל או ירד הקונדום (כתוב שצריך להדק את הבסיס כדי שהנוזל לא יישפך) אבל הוא הוציא את איבר מינו והקונדום היה עליו . אפשר להיות רגועים מבחינת הריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/03/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- JAUCCפרח18/02/2014
שלום רב הנני בחורה בת 31, קיימתי יחסים שבוע לפני מועד המחזור ואני בלי גלולות היינו עם קונדום, שאלתי היא אני שמעתי שצריך לצאת מיד לאחר הגמירה כדי שטיפות לא יישפכו. בן זוגי יצא אבל לא ממש בשנייה שגמר האים יכול להיות שטיפות יישפכו מהקונדום לנרתיק? יש לציין שהקונדום נשאר בשלמותו הוא לא החליק או משהו. מה דעתך ד"ר וגם היית שבוע לפני המחזור. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר JAUCC - תגובה
ד``ר דגנית סמואל25/02/2014אם הקונדום שלם ובמקומו, אין לך מה לדאוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום בלי הפסקהעופר15/02/2014
בגיל 12 ביתי קיבלה מחזור.
בתחילה היו הפסקות של 3-4 ימים בין הדימומים הקלים.
לאחר חצי שנה ועד היום (למשך שנה וחצי) הדימומים כבדים ולא מפסיקים אף לא ליום אחד.
עוד מעט ימלאו לה 14, והסיפור רק מחמיר.
היא לוקחת ברזל ויחד עם זאת, מאד אנמית בבדיקות דם.
כמובן שהיא נחלשת מיום ליום ותיפקודה חלקי.
עשינו שרשרת של בדיקות דם ו US, ביקרנו אצל גניקולוגים רבים, ועדיין לא נמצאה הסיבה והפתרון.
לאן עלינו לפנות?
מה עלינו לעשות?
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום בלי הפסקה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/02/2014פנו לגינקולוג/ית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים באיזור הרחם ודימוםאנונימית11/02/2014
שלום,
במשך תקופה של מספר חודשים מופיעים לי מדי פעם כאבים עזים באיזור הרחם ודימום קל שלא בזמן הוסת, ברצוני לדעת, על מה התסמינים הללו יכולים להעיד והאם אני צריכה לדאוג או שיש לזה הסבר ופתרון פשוט?
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים באיזור הרחם ודימום - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/02/2014אין לי נתונים על הגיל שלך , אך מומלץ לפנות לרופא נשים לבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה ראשונה אצל גניקולוגדינה09/02/2014
שלום יש ילדה בת 20 ועדיין לא ביקרה אצל רופא נשים האם היא צריכה ללכת להיבדק גם אין צורך תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה ראשונה אצל גניקולוג - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה12/02/2014אם היא מרגישה צורך אין מיעה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יתכן הריון?יוליה08/02/2014
שלום, אני לוקחת גלולות מרסילון למניעת הריון. מקפידה לקחת אותם באופן מסודר ולא מפספסת שום גלולה. כרגע אני בשבוע הפסקה וביצעתי ביום רביעי שעבר בדיקת US וגינלית (ביום השני למחזור) בתשובות כתוב: בשחלה ימנית ניצפה ממצא עכור, היפראקוגני בגודל 22 מ"מ +זקיקים. לאחרונה כשבוע לפני סיום החפיסה מופיע לי דימום קל. ביקרתי אצל רופאת נשים והיא אמרה שהממצא כנראה מרמז על ביוץ שהתרחש. אני מאד לחוצה עכשיו כי ביום שישי שעבר קיימתי עם בן הזוג שלי יחסי מין לא מוגנים- הוא לא גמר בפנים אבל קראתי שניתן להיכנס להריון גם ככה.הייתי ביום אחרון של החפיסה ואני סמכתי על זה שאני מוגנת. האם יש אפשרות להיכנס להריון אם אכן היה ביוץ תחת גלולות? האם יתכן בכלל ביוץ תחת גלולות או שהממצא יכול להיות משהו אחר? האם יכול להיות שנכנסתי להריון וקיבלתי מחזור רגיל 4 ימים אחר קיוםן היחסים,, בשבוע הפסקה? סליחה על ריבוי השאלות אבל אני מאד מוטרדת. בתודה מראש, יוליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יתכן הריון? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל18/02/2014תחת גלולות ללא שיכחה לא ניתן להיכנס להריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי מחזוריעל08/02/2014
ביתי סובלת נואשות מכאבי מחזור...
מהן ההמלצות כיום ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי מחזור - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/02/2014ישנן המלצות שונות החל בטיפולים אלטרנטיבים, דרך טיפול נגד כאבים ועד גלולות למניעת הריון. כל מקרה לגופו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת נרתיקמשהיי01/02/2014
היי, אני בת 16 ויש לי דלקת בנרתיק,אני יודעת מימה זה בא כמוטבן שקראתי כל הכל והבנתי שזה מהסבונים שהיתי משתמשמת כמה פעמים ביום והם פגעו לי ברמת החומציות שם..אני ממש לא רוצה ללכת לרופא אני יודעת מה זה ופשוט קראתי על כל מיני סבונים לשטיפה אינטימית של פמינה ואני לא יודעת מה בשבילי..וגם למשל אם אני ארכוש סבון , כמה פעמים להשתמש בו ? אפשר פעם ביום ? ולהסתבן מסביב למפשעה או שאפשר גם בתוך הנרתיק ? וכשאני מגלחת , הייתי מגלחת פעם אם הסבונים האלה שעשו לי את הדלקת..אפשר לגלח אם הסבון האנטימי? (לייזר וזה זה בנתיים לא אפשרות בשבילי) פשוט יש לי חבר כבר שנתיים ואנחנו שוכבים אני לא רוצה שיהיה לי ריח מסריח או משהו לא נעים..תודה רבה לעונים זה שאלות שאני לא יכולה לשאול את אמא ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת נרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2014מומלץ לרחוץ עד פעמיים ביום עם סבון תינוקות רגיל. לא לעשות שטיפות פנימיות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המחזור ממש לא סדיר..ומאחראנונימית31/01/2014
שלום אני בעוד חודשיים בערך בת 18 .
הפעם הראשונה שקיבלתי מחזור היה ב11.6.2010 ..
ובחודשיים הראשונים זה היה סדיר ואחר כך זה שוב לא.
ובמשך חצי שנה זה היה סדיר.
היה לי גם ב1.11 וב28.11
והמחזור האחרון שלי היה ב22.12.2013
ומאז לא קיבלתי.. יש לי את כל הסימנים שצריך להיות, אבל עדיין לא קיבלתיח
ואני לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי להוסיף
אנונימית31/01/2014ובין השנים זה היה חודש כן וחודש לא..
אבל חשבתי שזה כבר הסתדר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמחזור ממש לא סדיר..ומאחר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2014גשי לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אודם ונפיחות בנרתיקענבל31/01/2014
שלום, מלפני שלושה ימים יש לי כאבים בנרתיק בחלק התחתון והוא נפוח קצת ואדום ובעת קיום יחסי מין הכאב נהיה ממש חזק, מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אודם ונפיחות בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2014לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הגנה של הגלולותמיקי29/01/2014
שלום אני לוקחת גלולות בצורה מסודרת כבר שנתיים אבל חודש שעבר שכחתי גלולה אחת באמצע החודש ועכשיו אחרי שנגמר המחזור לקחתי ביום הקבוע גלולה ראשונה של החבילה החדשה(אתמול בערב) האם היום אני כבר לגמרי מוגנת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגנה של הגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ביקור ראשון אצל רופא נשיםקלרה23/01/2014
שלום,
אני בתולה.
הייתי אצל רופא נשים כי זה היה ה בהול (חולשה, כאבים) והנ"ל הפנה אותי לבדיקת א.ס עקב דימום בין וסתי.
במוקד לזימון תורים שאלו אותי בטני או וגינלי? ולא הבנתי.. לא צויין על ההפנייה .
אח"כ הבנתי את פשר הדברים זה בטני כי אני בתולה.
וזה מה שרשום על טופס ההפניה "בתולה."
זה קצת לא היה נעים שהפקידה לה משלמים את 30 ₪ עבור הבדיקה צריכה לדעת מה כתוב שם " בתולה" למה לא יכל לציין בטני/ וגינלי?
האם מי שמקיימת יחסים כותבים במקום וגינלי "דפקו אותה".
והוא חזר על זה גם במכתב ההפניה השניה.
רופא הנשים לא.ס אליו הגעתי , ביצע את הבדיקה ואמר שאם לא הייתי בתולה אז היו עושים וגינלי כי אפשר לראות דברים.
מה שקרה שרופא א.ס ביקש שאחזור אליו לבדיקה חוזרת וכך היה.
כמובן ששוב ביצע בטני אך הפעם בסוף הבדיקה כשישבתי מולו בשולחן הוא שוב הזכיר שאם לא הייתי בתולה היה עושה וגינלי ואז הוסיף ואמר " טוב לא נכריח אותך" הכוונה לקיום יחסים.
היה לו מין גיחוך כזה ואז שאל את ממש לא קיימת יחסים בכלל או ש...? רצה לדעת אם אני בתולה טכנית או שממש אף אחד עוד לא נגע בי. הייתי בהלם מה זה עניין שלו? .כל כך רציתי לענות לו לחוצפן אבל שתקתי כי אני ביישנית ודיי נפגעתי מזה.
מה דעתכן על ההתנהלות?
תודה
אני רוצה לציין שאני בת 24* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור ראשון אצל רופא נשים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל04/02/2014התנהלות לא הולמת ואת יכולה להביע את הרגשתך בכתב או בעל פה כלפי הרופאים עצמם או אל האחראים עליהם כדי להגביר מודעות לרגישות התנהלות מומלצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה את העזרה שלך
קלרה04/02/2014ראשית תודה על התשובה. שנית, כבר עבר קצת זמן אז נרגעתי למרות שיש לציין שבכיתי בכל פעם שנזכרתי. אמא שלי בכלל טענה שאשכח מזה ומי צריך בעיות.
אני חושבת שבתולות לא צריכות להגיע לרופא זכר כי הם לא רגילים לראות כאלו רובן פונות בטח לנשים אולי בגלל זה ככה הגיב כי הייתי לו "עוף מוזר" בנוף.
יש לי בעיה גניקולוגית אשמח ליעוץ:
לא חזרתי לרופא להמשך טיפול, אלא לרופאה הייתה מקסימה אליי אבל טוענת שאני צריכה להיכנס לניתוח בהרדמה מלאה בבי"ח להוציא את הממצא שכנראה זה פוליפ. היא לא נתנה לי מקום להתלבטויות ,רציתי כדורים להפסיק א הדימום.
היא טוענת שכנראה אאבד את בתולי והוסיפה מיוזמתה, שאם זה חשוב אפשר לתפור חזרה...
אישית אני לא רוצה שום ניתוח, מתביישת להגיע לבי"ח שמא אעורר גיחוכים נוספים על הבתולין כי בעצם אי אפשר לבדוק אותי ובטח לא לנתח עם הציוד הקיים וכל הרופאים המנתחים הם גברים ואין לי כח לעורר תשומי מיוחדת בקשר לאיך לטפל בי בדיוק כמו עם בדיקת U.S.
אז הרופאה לא נתנה מרשם לכדורים אבל דווקא הרופא המטפל שעדיין לא ראה את תוצאות א.ס אמר בזמנו כשדיברתי על כדורים, שאם עוד 10 ימים לא יפסיק הדימום לחזור אליו כמובן שהדימום לא פסק ולא חזרתי... את חושבת שיש סיכוי שהוא ייתן לי מרשם? אני חוששת שהוא גם ידבר על ניתוח ואיתו אני ממש לא רוצה לרדת לרזולוציות של הבתולין והניתוח ואני לא עושה את הניתוח הזה כי אני החלטתי !!!!
מה שברור לי שאני חייבת מרשם לכדורים בשם הקספרון.
אז מה היית עושה במקומי? האם גם רופאת משפ' יכולה לרשום מרשם שכזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני צריכה את העזרה שלך - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/02/2014קשה לתת מענה דרך מחשב.
נבדק עי רופאים וקיבלת המלצות.
מביניהם עליך לבחור או להמשיך להתייעץ.
הקסקפרון ניתן לקבל גם דרך רופא משפחה אך לא ברור אם זו הבחירה הנכונה.
יקבע רק מי שבדק אותך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרוםליאת20/01/2014
האם זה קרום הבתולין , הוא קרוע או לא , עזרה מתחתנת בקרוב , ולא מצליחה לזהות אותו ואחך הוא נראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרום
ליאת20/01/2014עוד תמונה כדי לדעת מצבו לרם הבתולין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוסר התפתחות חזהדנה19/01/2014
שלום, אני בת 27 (לא מצאתי פורום לבוגרים) ובעקבות הפרעות אכילה בגיל ההתבגרות לא התפתחתי כלל. אני ממש לא רוצה לעשות ניתוח להגדלת חזה אבל זה מאד מפריע לי. האם יש טיפול אחר להגדלת חזה (אפילו במעט)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר התפתחות חזה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/01/2014לעיתים גלולות למניעת הריון מעט מגדילות את השדיים. טיפול יעיל יהיה בדכ רק עם ניתוח פלסטי להגדל השדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימוםשרון16/01/2014
היי, אני נוטלת גלולות פמינט קבוע כבר כמעט שנה ,
החודש לקחתי את הגלולות באותה השעה באופן קבוע( לא פספסתי שום גלולה )
אך לקחתי את הגלולות בהפרש של שעה או חצי שעה מהזמן שקבעתי לנטילה ,
התחיל לי דימום של שבועיים בערך ( יש לי זרם קטן מאוד ) , והוא נמשך עד עכשיו ..
ביום שישי הזה עליי לקחת את הכדור האחרון בחפיסה , האם לעשות הפסקה של שבוע כרגיל ? ולהתחיל אחר כך חפיסה חדשה כרגיל ?
האם זה טבעי והדמיון יפסק עוד כמה ימים ,?
והאם המחזור יופיעה לי כרגיל או באיחור של כמה ימים ?
זאת הפעם הראשונה שהדימום ממשיך לשבועיים..
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/01/2014במקרה של דמם חריג מומלץ להיבדק בכל מקרה. בינתיים המשיכי כרגיל ותתאמי תור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)