מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהוללשושי20/06/2015
מאוד מתוסכלת: קיימתי יחסים עשרה ימים לפני שאני אמורה לקבל מחזור. הגבר השתמש בקונדום וראיתי בתוקף שהוא היה עד 2016. אני מאוד פוחדת אולי נלחצת סתם כיוון שאני לא יודעת היכן הקונדום היה לפני : אולי באוטו אולי בשמש וכד'. כי בדרכ אני מביאה איתי אך הפעם זה היה מישהו שאני לא בקשר איתו בכלל לצערי מאין סטוץ. שקיימנו יחסים הוא לא נקרע או משהו. וגם הגבר גמר אחרי מין אוראלי. מכל הנאמר יש לי להיות מודאגת מהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלה קודמת
שושי21/06/2015בהמשך לשאלה קודמת יש לציין שהנני בת33
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהולל - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/06/2015נשמע שאת יכולה להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהולל - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/06/2015נשמע שאת יכולה להירגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- באיזה גיל להתחיל לדבר עם ילדהליאור20/06/2015
על מחזור וכל ההשלכות שיש לזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר באיזה גיל להתחיל לדבר עם ילדה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל23/06/2015כשהיא מתחילה להתפתח או סביב גיל 12או כשהיא שואלת שאלות בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוזרשושי17/06/2015
כשאר קיימנו יחסים הגבר ירד לי וגירה את עצמו ואז שם את הקונדום. ולפני שנכנס אליי שפשף את איבר מינו שהקונדום עליו בטענה שהוא "מעמיד" אותו ואז נכנס . השאלה אים זה בסדר או שהקונדום יכול להיהרס? כי הוא עדייו היה עליו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוזר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/06/2015זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מירקודיול והריוןדניאל12/06/2015
אני התחלתי ליטול גלולות מיקרודיול ..פעם ראשונה אמרה הרופאה לאחר שהיא ידעה שאני מקיימת יחסי מין ..שאני לוקחת ביום הראשון של המחזור למשך 21 יום והפסקה ואז מחדש .
אני מתכננת להמשיך לקיים יחסי מין עם בן זןגי אבל הגיע לידיעתי מחברות שצריך לחכות חודש שבועיים כדי שבאמת הגלולה תעזור כי יש חשש שעדיין אני יכנס להריון.
האם זה נכוון??כי הוא הפסיק לקנות קונדומים ..ואם הגלולה שניתנה לי עוזרת מיידית?
הרופאת נשים ידעה שאני מקיימת יחסי מין אך לא אמרה על זה כלום...מה לעשות ?כי לקחתי גלולות כדי להפסיק להלחץ שהקונדום אולי יקרע ואני לא מוכנה לעבור את זה שוב ולחיות בלחץ בשבועיים הקרובים כי זה לא ממש עוזר להנות מהיחסי מין ככה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מירקודיול והריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/06/2015אם התחלת את הגלולות ביום הראשון של הוסת, את מוגנת מיידית. אם לא, את מוגנת כעבור שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בנרתיקליאת11/06/2015
שלום רב,
ביתי בת 13.5 מתלוננת כבר שבוע על צריבה קשה במתן שתן וכן הפרשות צהובות.
בדיקת תרבית שתן תקינה.
מניחה שיש לה פטריה הגורמת לדלקת. האם זה הגיוני בגיל הזה ומה ניתן לעשות?
משחת אגיסטן לא הועילה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת בנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/06/2015כדאי להפנות לרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום חלש מאודא05/06/2015
שלום,
אני נוטלת גלולות מרסילון מס' שנים ונוטה לחבר 2 חפיסות מדי פעם בגלל כאבי מחזור קשים.
לאחר חיבור 2 חפיסות קיבלתי בשבוע ההפסקה מחזור כרגיל, כולל כאבי בטן וכו כרגיל, אבל אין דימום, רק הפרשות חומות קלות. מעולם לא קרה לי.
האם הדבר דורש בדיקה?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום חלש מאוד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל06/06/2015נשמע בסדר בהנחה שלא שכחת גלולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדניאל30/05/2015
אני לוקחת גלולת נגד הריון כבר חצי שני. אני וחבר שלי התחלנו לקיים יחסי מין בלי קונדום לאחרונה. קצת קשה לי לסמוך על הגלולות ואני די פרנואידית. יכול לקרות מצב שאכנס להריון (למרות שלא פספסתי אף גלולה עד כה ואני לקוחת אותן סביב אותה השעה) ובגלל שהמחזור שלי מושפע מהגלולות הוא בכל זאת יגיע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/06/2015אם את לוקחת גלולות באופן סדיר ללא שיכחה, או הפרעת ספיגה, הסיכוי להריון קלוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשושי28/05/2015
סליחה מראש על השאלה: אך אם בחורה לקחה פוסטינור ואחרי 3 שעות בערך עשתה את צרכיה(קיבה) זה אמור להשפיע או משהו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/05/2015לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחוףףףשושי28/05/2015
אני בחורה בת 33 עם מחזור כל 24-25 יום. קיימתי יחסים 4 ימים לפני המחזור אני בלי גלולות והגבר היה עם קונדום. אך באמצע הקונדום נפל מאיבר מינו. והוא המשיך בלעדיו לחדור אליי. ש לציין שהוא גמר בחוץ אחרי כמה שניות שיצא ממני (שעשה לעצמו ביד).2 שאלות:1. האים יש מצב להריון כי גם הייתי קרובה למחזור וגם גמר בחוץ?
2. פחדתי אז לקחתי פוסטינור אחרי 8 שעות בערך. זה היה מיותר? או בסדר? והרים יש סיכוי להריון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחוףףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל28/05/2015לפי תאורך, הסיכוי להריון נמוך ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמירהשושי25/05/2015
אם אני שמה קונדום בתיק רק באריזה ללא הקופסה. כמה זמן הוא יכול פחות או יותר להיות בתיק? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמירה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/05/2015לפי זמן תפוגה הרשום על האריזה החיצונית של קופסת הקונדומים, בתנאי שהאריזה הפנימית לא נפגמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהחסויה09/05/2015
שלום,
יש לי מעט שיער בחזה.. בביקור האחרון אצל הגניקולוג הוא בדק ואמר שזו אינה תופעה של שיעור יתר ושיש את זה להרבה נשים.
אם כך איך מטפלים בזה? האם אפשר פשוט למרות והסיכוי שיצמח שוב נמוך?
זה מאוד מפריע לי! אשמח לקבל עצות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/05/2015אפשר לטפל באפילציה או עם פינצטה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפסרבקה06/05/2015
רופא הנשים מסר שיש לי הרפס על סמך בדיקה ידנית בלבד
מה זה אומר ?
זה כרוני לכל החיים לא אוכל לקיים יחסים ללא קונדום מחשש להדבקה ?
מה הסיכון בהריון ?
איך ניתן לוודא שאכן זה הרפס בוודאות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפס - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/05/2015הרפס ניתן להוכיח עי תרבית. אין קשר לפריון. עלולים להיות התקפים חוזרים ויש טיפול שיכול להקל ולהפחית עוצמת התקף. כאשר אינך בהתקף, יכולת ההדבקה מופחתת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סתיוסתיו27/04/2015
רציתי בבקשה לדעת לגבי קונדום: הבנתי שהוא צריך להישמר במקום קריר כגון ארון. מגירה. אם אני שמה אותו בתיק למשל למס ימים? זה בסדר? כאילו איך אני יידע פחות או יותר עד כמה שעות אפשר לשים אותו בתיק שההוא נמצא סגור באריזה אך לא בקופסא? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתיו - תגובה
ד``ר דגנית סמואל30/04/2015כדאי לשמור על האריזה שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החדרת טמפוןרן26/04/2015
כיצד נערה בתולה יכולה להחדיר טמפון. הרי השפתיים של הפות דבוקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החדרת טמפון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל26/04/2015הן לא דבוקות. בד"כ קיים פתח מרכזי בקרום המאפשר החדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשוב...ליאן20/04/2015
שלום,
אני משתמשת בגלולות DIANA ולקחתי חודש שעבר והמחזור מאז לא הפסיק אז המשכתי לקחת בפעם השנייה ברצף את הגלולה ומאז אני עדיין במחזור.. מה לעשות? ממה זה נובע?
דרך אגב, זו לא פעם ראשונה שאני משתמשת בגלולה..
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב... - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/04/20153 ח ראשונים ידועים כלא נעימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)