מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפתיים פנימיות נופלות וכהותנטע17/09/2014
שלום, הבחנתי לאחרונה שצד אחד של השפתיים הפנימיות בנרתק בולט החוצה והחלק הזה שינה את כל צבעו לחום כהה. הנני בעל. עור לבן מאוד ממוצא אשכנזי האם הדבר דורש בדיקה רפואית אומשזהו תהליך טבעי?
אשמח למענה כי אני אובדת עצות לגמרי.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפתיים פנימיות נופלות וכהות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/10/2014זה נורמאלי ומהווה תגובה להשפעה הורמונלית על האיבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שחלות פוליציסטיותמיטל16/09/2014
היי, אני בת 23 ויש לי שחלות פוליציסטיות, המתבטא בקבלת מחזור לא סדיר- אני מקבלת בערך פעם בחצי שנה אפילו פחות ושיעור יתר. ארצה לדעת כמה דברים:
1) האם זה לא בריא לגוף שהוא לא מקבל מחזור כל חודש, הרופא נשים שלי אמר לי שזה בסדר וזה לא פוגע, למרות שיש רופאים שחולקים על כך וממליצים להסדיר עם גלולות.
2) האם אוכל להתחיל טיפול לייזר להסרת השיער בגוף ללא לקיחת גלולות? הרופא נשים שלי אמר לי שאפשר וזה יהיה אפקטיבי, למרות שגם לגבי זה הבנתי שיש רופאים שממליצים להסדיר.
אשמח לתשובה בהקדם
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שחלות פוליציסטיות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/10/2014כדאי להסדיר את המחזור והטיפול בגלולות גם יפחית את גדילת השיער ויאפשר לטיפול הלייזר להיות יעיל יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי10/09/2014
שלום ד"ר,
רציתי לדעת האם אוננות שנמשכה מספר שעות רצוף בכל אחד מהימים במשך יומיים יכולה לגרום לעצבוב יתר באיבר המין ובמערכת השתן?יכולה להיות לה השפעה על העצבים באיבר המין ובמערכת השתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל13/09/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחרונה וסת כל שבועייםיונית03/09/2014
ביתי בת 14.5 מקבלת מחזור מגיל 11.5, לאורך השנים די בסדירות , לאחרונה קבלה כמה פעמים מחזור שחזר אחרי שבועיים, באחת הפעמים זה היה מחזור עם מעט דימום כמו של סוף מחזור אבל נמשך כמה ימים, ושוב אחרי שבועיים בערך,
מה יכולה להיות הסיבה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחרונה וסת כל שבועיים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל07/09/2014יתכן שמדובר בהפרשה של ביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום באמצע החודשדניאלה28/08/2014
לפני שבועיים קיבלתי מחזור כפי שאני מקבלת תמיד, שאורכו היה חמישה ימים עם דימום שגרתי. מאז לקחתי את הגלולות שאני נוטלת בכל יום כבר שנתיים כרגיל אלא שלפני חמישה ימים לקחתי את הגלולה ב21:00 בערב ולא ב7:00 בבוקר כמו תמיד, ויומיים אחר כך התחיל לי דימום חום קל מאוד מאוד שנמשך 3 ימים בערך. חשוב לי לציין שמאז המחזור האחרון לא קיימתי יחסי מין. האם דימום הוא בגלל האיחור בשעת לקיחת הגלולה? האם יש חשש להריון? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום באמצע החודש - תגובה
ד``ר דגנית סמואל02/09/2014הדימום קרוב לודאי בשל האיחור בנטילת הגלולה, וכדאי במשך שבוע להשתמש באמצעי מניעה נוסף כמו קונדום. אם לא קיימת יחסי מין מהוסת, אין סיכוי להיריון אלא אם לא היית מוגנת בעת יחסי מין אחרי ארוע זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך אני יודעת אם אני בהריון ?אנונימי26/08/2014
לפני 12 ימים קיימתי יחסי מין עם חבר שלי עם קונדום המחזור שלי היה אמור להגיע לפני חמישה ימים והוא לא הגיע יש לי הרבה הפרשות וכאבי בטן מידי פעם סיפרתי לאמא שלי אתמול ואני בלחץ ממה שיקרה אני בהריון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך אני יודעת אם אני בהריון ? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל27/08/2014הדרך היחידה לדעת היא לעשות בדיקת הריון בערכה שקונים בבית המרקחת או בבדיקת דם בקופת חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דימום מוגברשגית18/08/2014
שלום,
הבת שלי בת 14 וקיבלה לראשונה מחזור בגיל 11 . המחזור לא ממש סדיר ואני מבינה שזה תקין,אך הפעם קרתה תופעה חריגה ביותר : לפני כשלושה שבועות קיבלה מחזור ,התחיל והפסיק ,לאחר כמה ימים המשיך דימום יחסית מוגבר כשמונה ימים ,הפסיק לכמה ימים וחזר שוב דימום ממש ממש חזק מלווה בחולשה חזקה . האם מצריך בירור ? לפני כחודש עשתה בדיקות דם - המוגלבין 12.4 ופריטין 20 .
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימום מוגבר - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/08/2014אין מפיק מידע כדי להשיב. כדאי לפנות ליועץ רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינוי שעהלירית13/08/2014
אני לוקחת גלולות פמינט. חפיסה ראשונה לקחתי בשעה 11 וחצי בצהריים. חפיסה שנייה התחלתי בשעה 7 בערב. זה תקין? מותר לשנו את השעה של נטילת הגלולות כל חפיסה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי שעה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/08/2014כן, זה בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרוד לאחר קיום יחסיםשיר12/08/2014
לאחרונה מגרד לי באזור המפשעה בכל פעם לאחר קיום יחסים
האם זו פטריה ואני צריכה להתחיל אנטיביוטיקה?
חברה המליצה לי להשתמש בג'ל של פמינה כיוון שלה הוא עזר בגרוד דומה.
אבל איך יודעים את ההבדל בין סתם גירוד לפטריה ?אני חושבת שלא היתה לי פטריה מעולם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוד לאחר קיום יחסים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/08/2014הגרד יכול להיות מכל מיני דברים כמו אלרגי. לחומרים או פיטריה . צריך לראות כדי לאבחן. אין צורך בסבון מיוחד. מספיק סבון תינוקות רגיל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור חפיסהענבר11/08/2014
לקחתי גלולה ראשונה של חפיסה חדשה באיחור של 4 ימים. אהיה מוגנת אחרי שבועיים? וניתן להוסיף עוד כמה גלולות לחפיסה ולאחר חפיסה שלמה? כלומר לשתות 30 גלולות ואז לצאת. להפסקה. אהיה מוגנת בזמן ההפסקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איחור חפיסה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל12/08/2014שבוע לאחר שהתחלת לקחת את הגלולות את מוגנת. את יכולה להמשיך לקחת גם יותר ממפיס אחת ברצף ובהפסקה שאחרי כן תהיי מוגנת במשך אותו שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חזה לא מאוזןמיה09/08/2014
שלום..אני בת 23 ושוקלת 126 קילו..כבר בתחילת גיל ההתבגרות שלי שמתי לבי שהחזה שלי לא מאוזן ושהשד השמאלי שלי יותר גדול מהשד הימני..חשבתי שזה ישתנה בסוף גיל ההתבגרות אבל זה לא אני עדיין סובלת מזה שיש לי חזה לא מאוזן..מה אני צריכה לעשות האם זה טבעי ושיש בנות כאלה? והאם זה קשור לעודף משקל ,כלומר אם אני ארד במשקל זה יכול להשתנות?..נכון לציין שאין לי כאבים אבל אני מודאגת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה לא מאוזן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/08/2014ראשית כדאי לדעת שחזה לא סימטרי הוא שכיח. גוף האדם אינו סימטרי וכך גם לגבי השדיים. במידה ואת מתכננת לרדת במשקל, יתכן שהדברים ישתנו ויתכן שלא. נסי ותראי אם כן או לא. קחי בחשבון שירידה במשקל יכולה לגרום גם להקטנת שדיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רופא נשיםעדן07/08/2014
שלום, אפשר ללכת לרופא/רופאת נשים בלי ליווי מבוגר? ואני בת 15..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא נשים - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/08/2014בעיקרון את יכולה לפנות למשרדי דלת פתוחה המעניקים יעוץ וטיפול לנערות בהתנדבות.
את יכולה גם לפנות לרופא בקופת חולים ולבקש דיסקרטיות. במידת האפשר הרופא ישתדל לכבד כמו במקרים של הריון לא רצוי. תלוי בסיבת הפניה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מליחץמיטל05/08/2014
רציתי בבקשה לדעת כאשר הייתי עם גבר הוא היה בלתי תחתון ואני היייתי עים מכנס דק ותחתון, ואיברי המין התכככו והשתפשפו. ושנגעתי קצת באיבר מינו הוא היה קצת רטוב. אך הוא גמר רק אחרי שעשה ביד לעצמו. האים זה מהווה סיכוי להריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מליחץ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/08/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כואב ומגרדנופר29/07/2014
שלום, אני בת 15 ומאז שאני זוכרת את עצמי מגרד לי באיבר המין ויש לי הפרשות לבנות- צהובות כל הזמן.. המחזור שלי לא סדיר ובזמן האחרון התחיל להיות לי גזים פנימיים מוזרים כאלה ליד באיזור המפשעה . עשיתי בדיקת דם לא קשור לנושא הזה ורמת ה-LYM שלי הוא 45% (תאים לימפוציטים) והטווח התקין הוא 20%-40% . לא וקיימתי יחסי מין אף פעם. אני מתביישת ללכת לרופא נשים או לגניקולוג כי יש לי המון המון שערות באיבר המין עד שזה לא נראלי טבעי בכלל..(בחיים לא הורדתי) אני לא יודעת מה לעשות.. בבקשה תעזרי לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כואב ומגרד - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/08/2014בנושא השיער אפשר לטפל אצל קוסמטיקאית ולגבי ההפרשה והגרד, צריך להיבדק אצל רופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדום דחוףףמיטל25/07/2014
שלום רב,
יש לי ידיד שאנו בקשר לא כזה רציני, ויצא לנו איזה פעמיים לקיים יחסים. אני בלי גלולות ותמיד עם קונדום. הוא בדר"כ שומר את הקונדומים בארנק(שיהיה לו כנראה בשלוף). יש לו חפיסה בארון אך יש לו כמה תמיד בארנק גם. הערתי לו על זה פעם אחת והוא כזה צחק ואמר שאין לי ממה לדאוג הוא לא מסתובב איתם בשמש וכאלו. השבוע שכבנו שוב והוא הוציא קונדום מהארנק בדקתי שהוא היה בתוקף ולא חלילה היה חור או משהו.
אני קצת לחוצה (אולי לשוא) השאלה יש לי ממה לדאוג עקב כך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום דחוףף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/08/2014רק אם יש בקונדום חור, או אם נפל. אם את חוששת, קחי גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)