מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הריון?דניאל19/04/2015
שלום ! המחזור שלי מתעקב כבר בכמעט שבועיים ויש לי כאבים בשדיים... אני וחבר שלי מקיימים יחסי מין רק עם קונדוםואפילו עשינו בדיקה הריון לפני כמה ימים והתשובה יצאה שלילית אבל אני ממש דואגת כי כואב לי בשדיים ובבטן והמחזור שלי לא מגיע..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/04/2015תחזרי על הבדיקה ואם שלילי יתכן שהביוץ שלך התעכב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בריחת שתןרמי19/04/2015
ערב טוב
הבת שלי בת 14 סובלת ממתן שתן מוגבר עד כדי בריחת שתן מאי יכולת להתאפק
למי פונים במקרה כזה והאם יש קשר לאירוע קרדיולוגי בעברה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בריחת שתן - תגובה
ד``ר דגנית סמואל19/04/2015תתחיל בבדיקת אורולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אי סדירות+מור11/04/2015
בתי, קיבלה את המחזור הראשון שלושה חודשים לפני גיל 14. 3 המחזורים הראשונים היו כל 28 יום. אחכ, חלתה בשפעת עם חום גבוה מספר ימים והמחזור הקדים...המחזור שלאחריו הגיע לאחר שבועיים....והבא אחריו הקדים בשבוע. ידוע שבשנה הראשונה קיימת אי סדירות. האם תקין? בנוסף... במחזור האחרון, ארבעת הימים הראשונים היו מאוד דלילים ואז בשירותים נבהלה לראות קריש דם ודימום ממש שופע. והשאלה... האם כל אילו נכנסים תחת מטריית אי הסדירות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אי סדירות+ - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/04/2015לחלוטין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשובבחסוי09/04/2015
אם לוקחים פוסטינור 4 ימים לפני קבלת המחזור(ז"א לאחר ביוץ) זה מיותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשובב - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/04/2015הרבה פחות יעיל. פוסטינור עוזר בעיקר לפני הביוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהלינוי05/04/2015
שלום רב,
לאחר כמה זמן בערך(ימים, שבועות) מעת קיום היחסים אם במידה והאישה נקלטת להריון. מתחילות תופעות כגון: גודש בחזה רגישות וכו'? ושאלה שנייה האים יכול להיות דבר כזה שלאחר חמישה ימים בערך יתחילו תופעות(זו פשוט פעם ראשונה שלי)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/04/2015אם זה מה שאת מרגישה אז כנראה שכך זה אצלך. הקשיבי לגוף שלך. התחושות הן מאוד אינדיבידואליות בצורה ובמועד הגעתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשון של ילדה בת 11שירלי29/03/2015
מחזור ראשון לילדה בגיל 11
אני אמא לילדה בת 11 שקיבלה מחזור ראשון האם זה בסדר הגיל היא שבועיים לפני יום הולדת 11....ורציתי לשאול אם זה בסדר שיש דימום
מאוד חזק בימים הראשונים של המחזור ראשון? והאם אפשר לתת לה לשים טמפון מיני בזמן דימום מאוד חזק כבר מהמחזור הראשון כי חברות הפחידו אותי שזה מסוכן וצריך לחכות שתהיה יותר גדולה וזה אולי יכאב לה או כאלה שאומרות שקרום הבתולין יכול להקרע עם דוחפים חזק... אבל היא פשוט נבהלת מהדימום שהחזק בהחלפת התחבושת אז אני לא יודעת מה לעשות...אני רוצה שזו תהיה חוויה טובה ולא טראומתית בשבילה.
והאם צריך לקחת אותה לגיניקולוג?
תודה מראש על התשובות אני מאוד מבולבלת ולא יודעת איך להתנהג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור ראשון של ילדה בת 11 - תגובה
ד``ר דגנית סמואל29/03/2015גיל 11הוא קרוב לממוצע. אפשר לנסות להשתמש בטמפון מיני אך יתכן שבהתחלה היא תתקשה להחדירו נכון. לוקח זמן וסבלנות ללמוד את הכיוון אך בהחלט ניתן לנסות בעדינות.
בתחילת הדרך הדימום יכול להיות חזק/חלש, סדיר /לא סדיר.
בשנתיים הראשונות כל האופציות הגיוניות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלותשני20/03/2015
שלום , היום הרופא נשים שלי (איש מקסים ורופא מדהים )
התקין לי התקן תוך רחמי מסוג "מירנה "
אני בת 20 , לא עברתי שום לידה עם בן זוג קבוע כבר 3 שנים .
לפני ההתקנה הוא עשה לי את כל הבדיקות האפשריות והכל תקין.
אני מרגישה התכווצויות הנובעות מהרחם (הוא ציין שיהיה לי אותם ).
שאלתי הראשונה היא כמה זמן בערך לאחר התקנת ההתקן אני ארגיש את ההתכווציות הללו , יום ,יומיים ,שבוע ,חודש ?
שאלתי השנייה היא האם ללכת לביקורת אליו עוד חודש או חודשיים ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 2 שאלות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/03/2015את מטופלת עי הרופא שאת מרוצה ממנו. קבלי את המלצותיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתמיכל16/03/2015
שלום לפני כשבועיים אובחנה ע"י רופאת הנשים דלקת נרתיקית וטופלתי בשלושה נרות דאלצין. יש לציין שניגשתי לרופאה לאחר הרבה זמן שהתחילו לי התופעות (כמו ריח והפרשות מרובות) כי רק בדיעבד ידעתי שזה לא משהו חולף אלא קשור לדלקת (כי זאת פעם ראשונה שחוויתי כזה דבר). במהלך כל התקופה לפני הנרות וכעת גם לאחריהן ישנם כאבים בבטן התחתונה ובגב התחתון, מזכיר מאוד כאבי מחזור אך רק תמידיים. וההפרשות הלבנות חזרו (ללא גירוד) על אף נטילת הנרות עם ריח אומנם פחות חזק אך עדיין לא נראה לי טבעי וכאבי הבטן עדיין הינם. חזרתי לרופאה ולאחר אולטרסאונד ובדיקה גניקולוגית היא אמרה שאין דלקת והיא חלפה והכל בסדר מבחינה גניקולוגית והכאבי בטן תחתונה לא קשורים למערכת המין הנשית. שאלתי היא, האם יכול להיות שעצם העובדה שלקח זמן עד שלקחתי את הנרות הדלקת כבר עלתה והם לא הועילו? קראתי דברים מפחידים על שאם לא מטפלים בדלקת נרתיקית הרבה זמן היא עולה למעלה כמו לרחם ולאגן ואז נרות לא יעילים וחייב טיפול אנטיבוטי דרך הפה (עד למצב של עקרות??!). איך הרופאה ידעה בוודאות שאין בעיה במערכת המין הנשית? אלו בדיקות עליי לבקש בכדי להיות רגועה? האם יכול להיות שכאבי הבטן התחתונה אכן לא קשורים? ואם לטענת הרופאה הדלקת חלפה אז ממה נובעות עדיין ההפרשות הלבנות והסמיכות (חריגות)?
סליחה על ההודעה הארוכה ותודה על המענה!. יש לציין שאני בת 24, לא נוטלת גלולות, תרבית שתן שלילית, מקיימת יחסי מין מוגנים ועם בן זוג קבוע ויחיד הרבה שנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/03/2015קשה לענות על שאלותיך בלי בדיקה.
יתכן שמקור הכאב הוא בדלקת דרכי השתן או במערכת דרכי המין או העיכול.
מציעה לך לעשות תרביות שתן ובדיקת STD לכל מחלות המין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הריוןדניאל09/03/2015
יכול לקרות מצב,שלמרות שאני על גלולת כבר 4 חודשים, אני אכנס להריון והמחזור ימשיך? זאת אומרת שיהיה דימום ובעצם אני בהריון?
כי כמה פעמים לא השתמשתי בקונדום למרות שאני על גלולות וזה ממש מכניס אותי לחרדות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/03/2015לא הגיוני שתיכנסי להריון תחת גלולות אם לא שכחת גלולה, אבל אם את ללא קונדום, את עלולה לקבל מחלת מין, לכן ממליצה לך להקפיד על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
דניאל10/03/2015אם שנינו היינו בתלים לפני כן אין סיכוי למחלות מין, לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל14/03/2015בהנחה שאתם רק אחד עם השני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפעם הראשונה שליאנונימית07/03/2015
היי,אני בת 17 וחצי ואני וחבר שלח מנסים מזה מספר פעמים לקיים יחסי מין..
אנחנו משקיעים מאוד במשחק המקדים ואני ממש רטובה.. הוא שם גם הרבה חומר סיכה על בסיס מים..
הוא החדיר לי מספר פעמים אצבע וזה כאב לי,הוא ממש משתדל להרגיע אותי וללטף לפני שהוא נכנס,אבל עדיין כשהוא מכניס ממש רק חצי מאיבר המין שלו זה ממש כואב לי ועם כמה שרציתי מעבר לזה הוא לא מצליח.
בהמלצה שקראתי באינטרנט קניתי את המשחה עזרקאין שהשתמשתי בה פעם אך לא למטרה הזאת.
השאלה שלי היא- מה הסיכוי שהמשחה באמת תעזור ? האם יש עוד דרכים להקל על הכאב ? אין לי גם כוח סיבולת בכלל,מה שעוד יותר מוסיף על הכאב מבחינתי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפעם הראשונה שלי - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/03/2015יתכן שכדאי לשקול בדיקה כדי לודא אנטומיה תקינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילותלייה04/03/2015
היי אתמול שכבתי עם בן הזוג שלי ללא אמצעי מניעה. קמתי היום בבוקר עם בחילות ללא הקאה שנמשכו לאורך כל היום. אמורה לקבל מחזור עוד כמה ימים. איך יודעים אם זה הריון או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/03/2015מוקדם מדי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולותאור01/03/2015
אני נוטלת גלולות מינס כבר כמה חודשים, ועכשיו נכנסתי לצבא והלכתי לרופאה והיא נתנה לי מרשם ליאז.אפשר לקחת ישר אחרי שאני מסיימת את החפיסה האחרונה של מינס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/03/2015כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת נרתיקיתרעות23/02/2015
היי הייתי היום אצל רופא הנשים והוא איבחן דלקת נרתיקית ונתן אנטיביוטיקה בנרות דלאצין למשך 3 ימים. נזכרתי שאני אמורה לקבל ווסת בימים הקרובים (לא יודעת תאריך מדוייק), האם ניתן לחכות עם הנרות עד אחריי הווסת והדלקת לא תתפתח? במידה וניתן, כמה ימים אחרי סיום הווסת להתחיל? או להתחיל לקחת כבר עכשיו? מה יכול לקרות אם בזמן הנרות מקבלים ווסת? האם אסור בזמן מחזור כי יעילותם יורדת או כי אסור פשוט נרות אנטיביוטיות במחזור כי זה מסוכן? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת נרתיקית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל24/02/2015תתחילי את הטיפול עם תום הוסת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על המענה, שאלה נוספת
רעות24/02/2015יש אפשרות שהדלקת תחלוף מעצמה עם תום הווסת? תודה שוב!!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםליאור17/02/2015
היי ייש לי שאלה. האם להשתמש בקונדום בצורה הנכונה כמובן, מספיק בטוח למניעת הריון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל17/02/2015כן, בתנאי שלא נפל או נקרע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונדוםלינוי15/02/2015
שלום רב,
כאשר קיימתי יחסים עם בן זוגי הוא נכנס אליי עם קונדום ואחרי שגמרתי הוא קם כמה שניות (עשה משהו בטלפון) ושוב החדיר לי. השאלה אם זה בסדר כך לעשות עם הקונדום? הוא לא נקרע או משהו. תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונדום - תגובה
ד``ר דגנית סמואל15/02/2015בסדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)