מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריח רע מהנרתיקנונה23/07/2014
יש לי בעיה כבר המון זמן , מאז שאני זוכרת את עצמי, שיש לי ריח רע מהנרתיק זה כולל גם הפרשות מסריחות בצבע צהבהב לבן , המופיעות יותר קרוב לתאריך המחזור , איך לדעת אם הריח תקין / אם כל המצב עצמו תקין? יש לציין שאני לא סובלת מצריבות וכאב או אדמומיות באיזור , ואם זה תקין מה אפשר לעשות עם הריח? תודה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל05/08/2014כדאי לפנות לבדיקת רופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת
נונה07/08/2014האם זה נשמע כמו דלקת? והאם זה מהווה סכנה לבן זוגי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות מינסאני22/07/2014
שלום רב.
בגלולות מסוג מינס, האם ניתן לוותר על נטילת 4 הגלולות הלבנות ללא ההורמונים, ופשוט לא לקחת כלום במשך 4 ימים עד תחילת החבילה הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות מינס - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/07/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בליטת שומן על העור שמעל הנרתיקמאי20/07/2014
היי
אני בת 20 ולפני חודשיים הבחנתי בבליטה קטנה על העור (מעל הדגדגן) שאינה כואבת כלל, לאחרונה הבחנתי בעוד אחת בסמוך לה. הבליטה לא כראש כרובית אלא ממש כמו עור עודף. חשוב לי לציין כי בגיל 16 עשיתי סדרת חיסונים נגד וירוס הפפילומה, ולפני חודש קיבלתי טיפול נגד חיידק קלמידיה. ממה הבליטה נובעת? אני בחרדות נוראיות כי מאסתי כבר בבעיות באיבר מין ואוי ואבוי לי אם מדובר במשהו מדבק. לא קיימתי עם חבר שלי יחסי מין קרוב לחודש בגלל החיידק שהיה לשנינו, אני דואגת אם יש סיכון בקלידים יחסי מין אחרי ששמתי לב לבלוטות. ועוד משהו, אני עושה הסרת שיער בלייזר ואני מגלחת המון את האיזור, יש סיכוי שזה בגלל גילוח? אודה לתשובה מהירה ומשמחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בליטת שומן על העור שמעל הנרתיק - תגובה
ד``ר דגנית סמואל22/07/2014לא אוכל לענות ללא בדיקה אך הדרך הטובה ביותר להימנע מהדבקות מיותרות היא שימוש קבוע בקונדום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלההודיה20/07/2014
בוקר טוב,
רציתי לדעת תוך כמה זמן מינימום מזמן ביצוע היחסים אני יכולה לדעת אם אני בהריון או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/07/2014בדם תוך 8 ימים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- די דחוווףאנונימית17/07/2014
מה אפשר לעשות עם השער במקום האינטימי ביותר ?(חוץ מלגלח)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר די דחוווף - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/07/20141.לסדר את גבולות
2.לקצץ לקצר יותר
3.תספורות שונות אצל הקוסמטיקאית
4.טיפולי לייזר ודומיו
5.שעווה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
אנונימית20/07/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני וסתרוז16/07/2014
היי. אני נערה בת 17. קבלתי מחזור בפעם הראשונה בגיל 11 וחצי. אני סובלת כשבוע לפני וסת מבחילות- אי נוחות בבטן וסחרחורות גם דיכאון ועצבים. הבחילות הן חזקות. הגיוני? ( אני אוסיף שגם אמא שלי סובלת מכך ואחותי)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני וסת - תגובה
ד``ר דגנית סמואל20/07/2014יש לכך טיפולים מקלים. פני לרופא נשים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה אינטימיתאנונימית15/07/2014
כשאני מגלחת את המקום האינטימי ביותר אז כמה ימים אחרי זה מתחיל לגרד לי בטרוף מה אפשר לעשות עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה אינטימית - תגובה
ד``ר דגנית סמואל16/07/2014להפסיק לגלח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל
אנונימית16/07/2014זה ממש מגעיל ללכת עם שערות שם אולי יש פיתרון אחר???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גניקולוגית ראשונהאמא מודאגת28/06/2014
ביתי בת 16 סובלת מצריבה ואדמומיות בפות ובפי הטבעת, עקב כך ברצוני לקחת אותה לבדיקה גניקולוגית כבר זמן רב.
הילדה סובלת ומתלוננת על כאבים אך מסרבת בתוקף ללכת להיבדק, היא חרדה מאד מהבדיקה.
אשמח לטיפים כדי להפוך את החוויה לקלה יותר עבורה וגם להמלצה על רופאה סובלנית ורגישה באיזור רמת גן, גבעתיים, בני ברק שעובדת עם הכללית.
נ.ב- יש אולי לציין כי ביתי עברה טראומה מינית ממושכת שהופסקה לפני כשנה.
תודה מקרב לב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גניקולוגית ראשונה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל01/07/2014את בכוון הנכון. חפשי רופאה רגישה מספיק למקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא - לכי איתה לדגנית
מכירה02/07/2014ד"ר סמואל היא רופאה רגישה ומקסימה שיש לה הסכם עם כללית מושלם. ממליצה עליה בחום רב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לקיחת כדור הקסאקפרוןמיילי22/06/2014
שלום!
רציתי לדעת כיצד ובאיזה איבר פועל הכדור הקסאקפרון? אמרו לי שהוא גורם לקרישת דם, אך לא הבנתי מה קורה עם הדם שנקרש??
כמו כן, רציתי לדעת אם נטילת ברזל בזמן המחזור יכולה להגביר את עוצמת הדימום בזמן הווסת???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקיחת כדור הקסאקפרון - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה22/06/2014התרופה ניתנת אך ורק ע״י מרשם רופא במקרא של דימום וסתי מוגבר .
נטילת ברזל אינה מגבירה את הדימום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה קודמת
מיילי24/06/2014אמרו לי שהוא גורם לקרישת דם, אך לא הבנתי מה קורה עם הדם שנקרש??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהיעל19/06/2014
חבר שלי שכב עלי עם מכנסיים וגם אני הייתי עם מכנסיים כשהוא תוך כדי מנשק אותי האם יש סיכוי להיריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה20/06/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל26/06/2014עדין יכלתי להרגיש את איבר מינו ואני לבשתי טייץ. הוא היה עדין עם מכנסיים. אני מאוד חוששת. אני אמורה לקבל מחזור עוד כמה ימים. כשאני אקבל זה ייראה על כך שאני לא בהריון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה26/06/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל איידס מהיקי?יעל19/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אפשר לקבל איידס מהיקי? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה20/06/2014תכתבי שוב לא הבנתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אפשר לקבל איידס מהיקי? - תגובה
ד``ר דגנית סמואל21/06/2014לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל איידס מהיקי?יעל16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אפשר לקבל איידס מהיקי? - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא רואה את תשובתך
יעל16/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה גניקולוגית ראשונהאליה11/06/2014
שלום,
אם בן זוגי הכניס לי אצבע לנרתיק וכתוצאה מכך קרום הבתולין נקרע (ירד דם גם באותו רגע וגם כמה ימים לאחר מכן ) יש לציין זאת בבדיקה?? ואם לא אציין הרופאה תוכל לראות בכול זאת אם יש או אין קרום?? אני מאוד מפחדת מהבדיקה הפולשנית ואשמח להימנע ממנה אם אפשר. שאלה נוספת האם הכנסת אצבע יכולה לפגוע באיזשהו אופן בנרתיק מבפנים??
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה גניקולוגית ראשונה - תגובה
ד''ר דליה מנסור-שווקה11/06/2014כמובן כל מידע עלייך יעזור לרופאה לטפל בך כראוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יציאות רכות וגלולותאנונימית10/06/2014
בשבוע האחרון סבלתי מוירוס שבעקבותיו היציאות שלי נהיו רכות מאוד על גבול המיימיות... אני נוטלת גלולה כל יום בשעה 19:00 בערב ולרוב יום למחרת מבערך שעה 8 בבוקר נכנסת לשירותים... האם זה פוגע בהגנה שלי מהריון? יש לציין שאני מקפידה מאוד לקחת את הגלולות בשעה מדוייקת ושאלה גלולות מרסילון .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות רכות וגלולות - תגובה
ד``ר דגנית סמואל10/06/2014לא פוגע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולה בפעם הראשונהנילי06/06/2014
קיבלתי מחזור אתמול בערב בשעה תשע ולקחתי את הגלולה בבוקר למחרת בשש וחצי
זו הפעם הראשונה שלי בלקיחת גלולות והגלולה היא מרסילון
האם זה בסדר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולה בפעם הראשונה - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/06/2014בסדר גמור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מוגנת ליחסי מין
נילי08/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם אני מוגנת ליחסי מין - תגובה
ד``ר דגנית סמואל08/06/2014כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)