מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחזור לא סדירדפנה22/07/2009
אני בת 15 וחצי ויש לי מחזור ממש לא סדיר שלפעמים אפילו מדלג על חודש שלם. יש לזה איזה תרופה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחזור לא סדיר
קרן22/07/2009בדרך כלל הטיפול במחזור לא סדיר זה גלולות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/07/2009לא ציינת האם את מקיימת יחסי מין. אני מניח שלא.
במידה וזו אומנם התשובה, אין שום בעיה, ואינך צריכה טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות מהנרתיק לילדה בת 3טליה21/07/2009
שלום,
אתמול שמתי לב כי לבתי בת ה-3 הפרשות בצבע צהוב מהנרתיק ממש כמו לנשים. מפחיד!
האם ייתכן? רופא המשפחה הפנה אותי לגניקולוג אך יש בעיה לקבוע תור מוקדם.
ממה נובע ומה עליי לעשות כעת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לטליה שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/07/2009אייני חושב שיש בעיה.
הפרשה נרתיקית אצל ילדה בת שלוש יכולה לנבוע מגרד באזור הנרתיק או מהכנסת חפצים זרים לנרתיק. יש להקפיד שהילדה לא תגרד באזור ולא תכניס חפצים זרים לתוך הנרתיק.
אם כל אלה לא קיימים והילדה אינה מתלוננת על גרד או כאב במקום, אייני רואה סיבה לדאגה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות והריון, דיי דחוףאילאיל21/07/2009
אני נוטלת גלולות, בכמה ימיםה אחרונים היו לי שלושולים, אני יודעת שזה יכול לערער את השפעת הגלולות, אתמול קיימתי יחסי מין ללא קונדום, האם הסיכוי להיכנס להריון עלה בצורה דראסטית?
אני יודעת שכאשר הגלולות אינן משפיעות מתחיל דימום ולי זה לא קרה אז יכול להיות שלא התערערה השפעת הגלולות?
אני לא רוצה לקחת פוסטינור לשווא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילאיל שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/07/2009נכון. שלשול עלול לגרום לירידה בבטיחות הגלולה למניעת הריון.
אבל, מדובר בשלשול ממש חזק, דבר הגורם לחוסר ספיגה של הגלולה דרך המעי , או מעבר מהיר מאד של הגלולה.
אם זה לא קרה, אייני מאמין שסיכוייך להכנס להריון גדלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מיןגלי20/07/2009
ד"ר שלום!
אני בת 20 וסובלת מאי סדירות במחזור. אני עדיין בתולה.
האם אי קיום יחסי מין יכול להשפיע על אי סדירות?
האם מומלץ להתחיל לקיים יחסי מין?
האם זאת תגובה של הגוף?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגלי שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/07/2009אין שום קשר בין קיום יחסי מין לסדירות או אי סדירות של הוסת.
יחסי מין יש לקיים כשרוצים לא כשמומלץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
גלי23/07/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחזור לא סדיר
הדר28/07/2009ממש לא מושפע מיחסי מין כמות או תדירות, גלולות עוזרות לזה לי המחזור הסתדר רק אחרי שהתחלתי לקחת פמינט קבוע ומניסיון רק זה עזר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אמצעי מניעה בגיל צעירשירן20/07/2009
שלום לרופא,
רציתי לדעת עד כמה זה נפוץ לתת גלולות כמו פמינט לצעירות (גיל 17+) שיהיו בשביל אמצעי מניעה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולות בגיל צעיר
בר20/07/2009אני לא רופא אמנם אבל לדעתי 17 זה כבר לא כל כך צעיר לגלולות
דבר שני ממה שאני מבינה לתת גלולות כמו פמינט נפוץ למניעת הריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן שלום,
ד''ר יעקב אורבך23/07/2009גיל 17 מקובל מאד להתחלה של גלולות למנעת הריון. פמינט הינה גלולה מעולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור ראשוןמישהי19/07/2009
הבוקר קמתי וראיתי שהיה לי דימום בתחתונים. למען האמת אין לי מושג איך נראה מחזור באיזה צבע וכמה דם אמור לרדת... ולאחרונה לא היו לי שום כאבים...
איך אמור להיראות מחזור ואיך אני אדע אם קיבלתי אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/07/2009שכחת לציין בת כמה את? דימום ראשון יכול להופיע בהמון צורות וצבעים, הכל תלוי בכמות הדימום.
עצתי לך להתיעץ עם אמא בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוף
שלום09/10/2009אני לא יודעת עים זה מחזור גיליתי בנרטיק דם והוא היה בצבע חום ואדום
וגם זה מיתלווה עים כאב בטן חזק ולא הצלחתי לישון
השאלה שלי האיים זה הצבע של המחזור?
אני בת 13* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מפחדת..חייבת תשובהמישהי18/07/2009
סיימתי את המחזור חודשי שלי לפני כשבוע בערך, ולפני 3 ימים הופיעה הפרשה חומה דמית כזאת (יום לאחר יחסי מין) והיום שוב...
רציתי לדעת מה זה יכול להיות והאם זה מסוכן..
פרטים נוספים : אני עוד 3 חודשים בת 18 , אני מקיימת יחסי מין יותר מחצי שנה עם החבר (משתמשת באמצעי מניעה-קונדום)...בנוסף אני עושה עכשיו דיאטה דיי חזקה... האם זה קשור לזה?
* קבעתי תור לגניקולוג בבריאות כללית בעפולה ואני מגיעה עם האמא של החבר, רציתי לדעת האם בעקבות פגישה זו יכול מידע מסויים יועבר לאמא שלי משום שאני תחת גיל 18 .. בתודה, אורית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאורית שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/07/2009אייני רואה סיבה לדאגה ביחס להפרשה החומה. אלה שאריות של דימום נרתיקי.
ביחס להודעה להורים עלייך לברר בקופת החולים.
לדעתי אימך תעלב אם תשמע שהביקור הראשון אצל רופא נשים היה עם אימו של החבר. נסי לשתף גם את אימך בדבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפתיים דבוקות החוצה-בת 4מיכל18/07/2009
ד"ר שלום רב,
בתי בת 4 שנים. שמתי לב כי החלק התחתון של השפתיים הפנימיות שלה דבוקות כלפי חוץ. קראתי על מצב של labial adhesion שהוא מצב של הידבקותן במצב סגור.
אצלנו המצב הפוך! השפתיים פתוחות ודבוקות כלפי חוץ! כלומר לכוון העור של השפתיים החיצוניות,האזור נראה פשוט "פתוח" יותר...
החלק העליון של השפתיים הפנימיות לא מחובר -תקין
ביקרנו אצל כירורג ילדים אשר הצליח במעט להפריד כמעט עד הסוף שפה אחת. מכוון והפעולה הסבה כאב לילדה (כאמור בת 4), המליץ לבצע זאת בחדר ניתוח תוך הרדמה.....הסביר שזו פעולה של דקות ספורות, וגם ע"מ לחסוך לילדה טראומה...
כמובן שמס' שעות לאחר ביצוע הפעולה הילדה התלוננה על כאבים והאזור צרב בעת עשיית שתן (המקום הפתוח אדום מאוד- מרחתי משחת תינוקות אשר הקלה על הכאב).
איני ששה לשלוח את הילדה לחדר ניתוח....
האם ההדבקות יכולה לגרום לילדה איזשהי בעיה גניקולוגית בעתיד או כבר עכשיו? הרי השפתיים לא מחוברות כלפי פנים ! אין הדבר מפריע ליציאת שתן וגם לא ליחסי מין בעתיד הרחוק.
מה עושים???
תודה
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/07/2009לצערי הרב שאלתך כרוכה בתיאורים רבים המצריכים הסתכלות ישירה, והחלטה על סמך מראה ולא תיאור.
אם אינך שבעת רצון מחוות דעתו של רופא אחד פני לרופא אחר.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- וסת לא סדירה בת 17גלי17/07/2009
שלום רב!
לא ידעתי לאיזה פורום לפנות, לכן מודה לכם מראש על התייחסות.
בתי בת ה-17 מקבלת וסת לא סדירה מדי 45-50 ימים ולפעמים פעם בחודשיים. את בוסת היא מקבלת מגיל 13.
האם יש צורך בבירור?
אם כן איזה? ממה כדאי להתחיל?
מודה מראש על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאמא המודאגת שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009ראשית אין סיבה לדאגה.
חסרים פרטים רבים. האם הנערה מקיימת יחסי מין? מה משקלה? האם היא נוטלת תרופות?
אם כל התשובות שליליות, אין שום סיבה לדאגה.
סביר להניח שאם הזמן הוסת יסתדר, וגם אם לא, אין בעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחווףףףף עוד שבוע עוברת ניתוחח !!!!מורן16/07/2009
שלום אני בת 18 וחצי עוד כשבוע וחצי עוברת ניתוח שרוול בשל עודף משקל
אני מקיימת יחסים עם החבר כבר בערך 3 שנים ובמשך 7 חודש לקחתי גלולות אורטו סיקלן
החודש הפסקתי לקחת את הגלולות כי אסור לי בגלל הניתוח וכאשר שכבנו השמשנו בקונדום אך הייתה פעם אחת שהוא חדר ללא קונדום במשך אולי 5 שניות ויצא עכשיו כעבור 4 ימים עשיתי בדיקת הריון ויצא שלילי מחזור אחרון שלי היהו בתאריך ה24.6 אך לפני המחזור היו לי המון דימומים קטנים הייתי רוצה לדעת האם יש סיכוי להריון? למרות שמשקלי הוא 130 קילו ורק סיימתי גלולות עם מינון הכי גבוהה של הורמונים ולמרות שהוא לא גמר בכלל ועשיתי בדיקה 4 ימים לאחר מכן?
אודה לכם אם תשיבו לי בהקדם תודה מורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009ראשית בהצלחה בניתוח.
בדיקת הריון 4 ימים אחרי החשיפה חסרת משמעות.
יש לבצע בדיקת הריון 12 יום לאחר שנחשפת להריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפסקת גלולות לקראת היריוןדפנה16/07/2009
אני מעוניינת להכנס להיריון, ונוטלת גלולות בקביעות כבר 5 וחצי שנים. האם אוכל להכנס להיריון ממש כאשר אפסיק ליטול גלולות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
לירז17/07/2009אני השתמשתי 3.5 שנים בפמינט, ו- 3חודשים מאז שהפסקתי נכנסתי להריון. אבל זה ממש מתנה מאישה לאישה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אלייך
בר20/07/2009סתם מתוך סקרנות , לא שאני קרובה לגיל להיות אמא אבל צריך תקופת צינון בין גלולות להריון???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללירז שלום,
ד''ר יעקב אורבך20/07/2009לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדפנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009בהחלט כן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה..מישהי16/07/2009
יש לי תופעה מוזרה.. אחרי חודש אחד יש לי הפרשה קטנה בצבע חום שלא מתפתחת לדימום. ואחרי חודשיים יש לי דימום רגיל.. האם יש לי סיבה לדאגה? מזה אומר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למישהי שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009אייני יודע.
את לוקחת גלולות? מקיימת יחסי מין?? בת כמה את??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה.
מישהי28/07/2009אני לא לוקחת גלולות ולא קיימתי עדין יחסי מין. אך יש לציין כי אני מטופלת בOCD בריספרדל ולוסטרל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין
מישהי28/07/2009שאני בת 17....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשהי שלום,
ד''ר יעקב אורבך28/07/2009מאד ייתכן שהכדורים שאת לוקחת גורמים לאי סדירות במחזור. עלייך לשאול את הפסיכיאטר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בשר ומחזורדנה15/07/2009
האם זה שהפסקתי לאכול בשר יכולה להיפסק הווסת?
אני נורא רוצה בשר והגוף שלי מבקש בשר אבל אנחנו לא קונים פשוט.
והאם זה יכול ליגרום לכך שתיפסק הווסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדנה שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009לא. הפסקה באכילת בשר לא תגרום להעלמות הוסת.
אי סדירות יכולה להופיע אם תרדי במשקל באופן משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון סרטן צוואר הרחם ויחסי מיןטל15/07/2009
שלום,
אני בת 17 וחצי...
קיבלתי את שלושת הזריקות נגד סרטן צוואר הרחם לפני שקיימתי יחסי מין..
לאחר חודשים בערך מהחיסון האחרון התחלתי לקיים יחסי מין סדירים ומוגנים עם חבר שלי..
שמעתי שהחיסון לא יעיל למי שעושה את החיסון לאחר שקיימה כבר יחסי מין..
שאלתי היא האם החיסון יעיל למי שקיימה יחס מין חודשים לאחר הזריקה האחרונה?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאנונימית שלום,
ד''ר יעקב אורבך18/07/2009המידע שבידך אינו מדוייק.
החיסון יעיל גם למי שכבר מקיימת יחסי מין.
הענין הוא שאם קיימת יחסי מין קודם לחסון יש סיכוי קטן שכבר נדבקת בוירוס הפפילומה.
לגבייך, את מוגנת. מה שאינו פוטר אותך מלהמשיך ולהזהר ממחלות אחרות המועברות במגע מיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שימוש בטמפון- דחוף יש מחנהשל הצופיםספיר14/07/2009
שלום ד"ר
אני בת 14.5 אך מפותחת כמו בת 17 האם אני יכולה להשתמש בטמפון או שכדאי לחכות?
אמא שלי לא מסכימה היא טוענת שאני צעירה מידי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לספיר שלום,
ד''ר יעקב אורבך15/07/2009לצערי הפעם עליי לחלוק על אמא.
מותר להשתמש בטמפון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)