מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני כבר מיואשת :(שני22/03/2009
לפני חודש וחצי הייתה לי פטריה ( איבחנתי את עצמי ואני בטוחה שהייתה הפטריה ) קניתי נרות אגיסטן והשתמשתי וזה אכן עזר הגירודים עברו והכל. אחרי שבועיים שכבתי עם בן זוגי ונורא שרף לי מאז כל איזור הפות שלי נורא אדום ושורף ( לא מגרד!! ) בפעם הראושנה שהלכתי לרופא הוא נתן לי כדור אחד לבליעה וקמאגיס שלא עזרו כלל ,לקח תרבית שיצאה תקינה. אחרי שבועיים פניתי לרופאה אחרת שאמרה שהיא רואה רק אדמומיות חיצונית ונתנה לי טבעקוטן שדווקא עזר אך לא פתר לגמרי את הבעיה , אתמול ביקרתי אצל הרופא שוב ( הרופא הראשון ) שטען שהכל נראה תקין מלבד אדמומיות קלה , הוא לקח שוב תרבית ונתן לי בנתיים פנימה לקטל שאני לא מבינה איך זה קשור לבעיה החיצונית שיש לי . אני כבר מתחילה לחשוב שהאדמומיות ותחושת השריפה לא תעבור לי בחיים . מה זה כבר יכול ליהיות שחודש זה לא עובר לי עם המשחות ? ( לא החלפתי סבונים תחתוניות או דברים כאלה ) אני בת 18 , פעילה מינית כבר 3 שנים ולוקחת גלולות יסמין כשנתיים . אשמח להתייחסותכם !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתמול=יום רביעי ****
שני22/03/2009ביררתי היום וגם התרבית הנוספת תקינה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשני שלום
ד''ר יעקב אורבך25/03/2009גרד נרתיקי הינו תלונה שכיחה ביותר. למעשה, התלונה המביאה את מרבית הנשים למרפאתו של הרופא.
מתיאורך עד כה למדתי שהרופאים שטיפלו בך פעלו נכון.
המשיכי את הטיפול אצל אותו רופא/רופאה.
הייתי שוקל לנסות הפסקת הגלולות לזמן מוגבל, אם אין פתרון אחר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ..
שני25/03/2009חזרתי אתמול למרפאה וראתה אותי גם רופאה וגם פרופסור ,
הם רשמו לי טבעדרם לשבועיים .
גם אני חשבתי שאולי אם אני אפסיק את הגלולות זה יעבור
מצד שני אני מפחדת להפסיק כי לפני זה המחזור שלי לא היה כ'כ סדיר והיה מלווה בכאבי בטן חזקים.
כמה זמן זה לזמן מוגבל ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור לא סדירשרית22/03/2009
בתי בת 16 קיבלה מחזור לפני כ-7 חודשים ועדיין אינו סדיר ישנם חודשים שאינה מקבלת כלל וכאשר מקבלת כל 40-45 יום , האם יש צורך בבירור רפואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשרית שלום,
ד''ר יעקב אורבך25/03/2009אין צורך בברור רפואי אם הדימום אינו חזק מדי, או שאין סימנים לחוסר דם.
במידה והנערה מקיימת יחסי מין , פני עימה לרופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשותגל21/03/2009
בת 16 כל יום כשאני מחליפה תחתון יש מן הפרשה יבשה כזאת וזה תמיד ככה. זה בסדר? אני מתקלחת כל יום אבל עדיין אחרי יום אין ריח טוב. מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנגה שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/03/2009ראי תשובה לענת למעלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מבנה הנרתיקלי21/03/2009
בעת החלפת טיטול לילדתי בת השנה וחצי שמתי לב כי השפתיים שלה מחוברות אחת לשנייה במין קרום. ז"א לא רואים פתח. לעומת זאת לילדתי השנייה כן רואים פתח בבירור. האם יכול להיות מצב של שפתיים מחוברות שצריך להפריד? האם ממצא זה דורש התערבות כלשהי, בדיקה וכו,?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללי שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/03/2009תופעה של שפתי פות מחוברות ( מאוחות) אצל תנוקת הינה תופעה שכיחה למדי.
עלייך לגשת לרופא הילדים שיחליט האם מדובר בתופעה המצדיקה התערבות של גניקולוג.
האפשרויות הן לטפל במשחה אסטרוגנית מקומית שעשויה לפתור את הבעיה, או לבצע פתיחה של השפתיים. ברוב המקרים הדבר קל ופשוט ביותר, אך כאמור מחייב הסתכלות, ומוקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גלולות- פעם ראשונה12319/03/2009
לפני 4 ימים התחלתי לקחת גלולות מסוג מליאן, בדר"כ כשמתחיל לי המחזור החודשי הוא נמשך שבוע ימים ולפעמים אף יותר [ אני בת 16]. כאשר המחזור שלי מתחיל הוא מתחיל בימים הראשונים בכמות קטנה ואחר כך ממשיך לכמות יותר גדולה. ביום שלקחתי את הגלולה היה לי קצת מחזור ביום למחרת עדיין הופיע לי המחזור ולאחר שלוש גלולות המחזור נעלם, לא היו לי תופעות לוואי מהגלולה וקראתי באינטרנט שיכולה להופיע תופעת לוואי בתדירות נמוכה שהיא שינויים בתדירות ובזרימת המחזור, האם מה שציינתי כאן זוהיא תופעת לוואי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ל 123 שלום,
ד''ר יעקב אורבך19/03/2009עם התחלת גלולות יש קיצור באורך הדימום ,או דימום קל במהלך לקיחת הגלולות.
זו אינה תופעת לואי, אלא יתרון של השימוש בגלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת הירון עצמיתענת17/03/2009
שלום ד"ר אורבך! השאלה שלי היא, מהו הזמן המינימלי לאחר קיום יחסי מין, שאחריו אפקטיבי לבצע בדיקת הריון עצמית? (בעזרת הערכה) תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענת
ד''ר שבתאי רומנו19/03/2009ההפרייה מתבצעת ביממה הראשונה מרגע הביוץ ובדיקה להריון יכולה להיות 9-10 ימים אח"כ כולל בבדיקה עצמית . כמובן שבאיחור של הוסת הבדיקה אמורה להיות חיובית במקרה של הריון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות כהותענת16/03/2009
שלום, אני בת 23, איני נוטלת גלולות, עושה בדיקות גניקולוגיות לעתים קרובות ועד כה תמיד נמצאתי בריאה. אך מדי כמה חודשים בין מחזור למחזור מופיעות אצלי הפרשות בצבע חום כהה למשך מספר ימים ולעתים יותר משבוע. ההפרשות אינן מלוות בריח, גירוד, כאבים או תופעות אחרות. האם יש לי סיבה לדאגה? ייתכן שהפרשות כאלה נפוצות עקב מחזור לא סדיר? האם יש בדיקות נוספות שאני צריכה לעשות למרות שבכל הבדיקות שעשיתי(אולטראסאונד, פאפ וכו') לא נמצאה בעיה... אשמח מאד לקבל תגובה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לנינה שלום,
ד''ר יעקב אורבך16/03/2009שכחת לציין האם את מקיימת יחסי מין?
אם כן, הייתי מציע להבדק בזמן ההפרשה החומה. מדובר כנראה בדימום קל ביותר.
אם הדימום הנ"ל מפריע, ניתן לקחת גלולות. אם לא, ואין ממצא בבדיקה, לא צריך להתיחס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפרשה
גל20/03/2009בת 16 כל יום כשאני מחליפה תחתון יש מן הפרשה יבשה כזאת וזה תמיד ככה. זה בסדר? אני מתקלחת כל יום אבל עדיין אחרי יום אין ריח טוב. מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/03/2009הפרשה נרתיקית הינה דבר רגיל ושגרתי. במידה ואינך סובלת מגרד או ריח רע מן הנרתיק, אין צורך לעשות שום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת שלום,
ד''ר יעקב אורבך21/03/2009לדעתי תלונה מסוג זה מחייבת ברור רפואי, ולא תשובה דרך הרשת.
במידה ועשית את כל הבדיקות, קרוב לודאי שלא מדובר בבעיה, אך אם העליית את הנקודה, הדבר מטריד אותך ומחייב ברור אצל רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסון צוואר הרחםד15/03/2009
שלום אני בת 29 ובתולה 1. רציתי לדעת אם גם אני יכולה להתחסן לסרטן צוואר הרחם? 2. עבור מי מיועדת בדיקת הפאפ גם בתולות יכולות לעבור אותה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למורן שלום,
ד''ר יעקב אורבך16/03/2009את יכולה לפנות לרופא נשים ולקבל חיסון הנקרא צרבאריקס.
בדיקת ה PAP מבוצעת רק התחלה של קיום יחסי מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איחור המחזורשירי15/03/2009
אני בת 16.5. היום זה כבר חודש בדיוק מאז סיום הווסת האחרונה.. המחזור שלי סדיר יחסית, כל 20-25 ימים אני מקבלת את הווסת. (לא כל 28 יום בדיוק אבל אני לא מופתעת כשאני מקבלת) בעיקרון אני בתולה, אבל כבר היו מס' פעמים שחבר שלי הכניס אליי את האיבר שלו בלי קונדום(לא עד הסוף, אפילו לא חצי וגם ברגע שכאב לי אפילו קצת הוא הוציא). "ביקר", אפשר לומר, אבל לא שכבנו. הבטן התחתונה שלי כאבה לרגעים קצרים בימים האחרונים וממש התפללתי לקבל כבר אבל כלום לא קורה! יש לי פצעונים על הפנים באיזורים הרגילים, חשק למתוק, כאבי בטן מקדימים ושאר ירקות אבל אני פשוט לא מקבלת. דיברתי עם חבר שלי על זה והוא אמר שזה בסדר ושאני לא בהריון כי הוא לא הכניס בכלל וגם לא גמר אז אין מצב, עוד חברה טובה אמרה לי שזה קשור ללחץ ושמחזור זה דבר פסיכולוגי ושזה קרה לעוד מס' חברות שלה ובקיצור לא להלחץ, לא לחשוב על זה ושהמחזור יבוא. אבל הוא לא בא. אה אגב אני גם לא לוקחת גלולות. אז מה קורה? חח ותודה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שירי שלום,
ד''ר יעקב אורבך16/03/2009מה השאלה?
את רוצה לדעת אם את בהריון? עדין לא ניתן לדעת. רק אחרי האיחור נוכל לבדוק.
עצתי לך, גשי לרופא והתחילי גלולות.
המרחק מכאן ליחסי מין מלאים, שניות בלבד!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יחסי מין...מעיין14/03/2009
שלום! בחמישי בערב שכבתי עם חבר שלי, פעם ראשונה (איתו). היינו רק עם קונדום, הפסקתי לקחת גלולות כבר חודש בערך... התעסקנו עם הקונדום יותר מידי, נגענו בו מלא והוא קצת החליק... לקחתי בשישי בבוקר פוסטינור. אני יודעת שאין טעם לשאול "זה בסדר?" כי כבר לקחתי, אבל בכל מקרה, אני אשמח לדעה. בנוסף, יש לי כל מיני בעיות במערכת העיכול, היו לי דלקות בשתן והתגלה שיש לי רגישות למאכלים וזה עושה לי כאב בטן וכ"ו... האם זה מסוכן שלקחתי את הפוסטינור למרות הכל?... שאלה נוספת... כבר קיימתי יחסי מין בעבר, אבל כששכבתי עם החבר שלי, היו לי כאבים בזמן החדירה והאקט. האם זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למעיין שלום,
ד''ר יעקב אורבך16/03/2009אייני מבין את "התעסקנו איתו.." נקרע או לא נקרע, זו השאלה.
מאחר וכבר לקחת פוסטינור מה שנשאר זה רק לחכות לוסת, שאני מאמין שתבוא, ואז לקחת גלולות.
ביחס לבעיות במערכת העיכול, צריך פרוט, . בלי זה לא ניתן לענות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופה לאחד המומחים..net11/03/2009
שלום, יש לי שאלה האם ניתן להיכנס להיריון כאשר 2 בני הזוג עם תחתונים בלבד ויש חיכוך עם איברי המין ובתחתונים של הבחורה נשאר כתם נוזלי כזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לNET שלום,
ד''ר יעקב אורבך12/03/2009באופן תיאורטי ניתן.
באופן מעשי הסבירות לכך שואפת לאפס.
אם כבר הגעתם לשלב כזה במערכת היחסים, הייתי מאד ממליץ להתחיל לקחת גלולות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת..
net12/03/2009אתה חושב שבמקרים כאלה שווה לקחת פוסטינור או שזה מיותר? כי שמעתי שזה גורם לתופעות לוואי לא נעימות ובמקרה כזה אולי זה לא כזה כדאי כי עדיין היינו עם תחתונים ולא ממש היתה חדירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אין לי חשק מיניRotem08/03/2009
היי, אני ממש לא יודעת מה קורה. אין לי חשק מיני, ניסנו הכל ! אני בת 18..... אולי זה קשור לבעיות אחרות בחיים? חרדות מכל מיני דברים ובעיות בבית? איך אפשר לטפל בדברים כאלה? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרותם שלום,
ד''ר יעקב אורבך08/03/2009חשק מיני, או חסר בחשק מיני, הוא בעיה מאד מורכבת, וקשה מאד לענות של שאלה כזו מן המותן.
הסיבות לחוסר חשק הינן רבות.
נשאלת השאלה האם מדובר בבעיה חדשה, או בעיה שהיתה מאז ומתמיד?
האם מדובר באי רצון לקיים יחסי מין, או בחוסר יכולת להגיע לסיפוק מיני?
האם רק עם בן הזוג הנוכחי, או עם כולם לפניו?
אם את מעונינת להוועץ בגורם מוסמך, אני ממליץ לפנות לאחד מבתי החולים הגדולים בהם יש מרפאה לייעוץ מיני.
יש כמובן גם מטפלים פרטיים, אותם תצטרכי למצוא לבד.
אחד הדברים הראשונים שעומדים על הפרק הוא לבדוק האם גלולות, במידה ואת לוקחת, גרמו לתופעה.
במקרה כזה יש מקום לנסות להחליף, או להפסיק את השימוש בגלולות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור הולך ובאtmi04/03/2009
אני בת 14 ולא מזמן ב22 לחודש פברואר קיבלתי מחזור ( לא מחזור ראשון ) והוא נגמר לי ב26 לפברואר. החודש חודש מרץ קיבלתי שוב בתאריך 2.3 האם זה הגיוני ?,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לtmi שלום
ד''ר יעקב אורבך05/03/2009דימום וסתי לא סדיר ותכוף בגילך אינו מהווה בעיה.
במידה והתופעה חוזרת על עצמה כל חודש, יש מקום להוועץ ברופא נשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הפרשות חומות כהותמיכל02/03/2009
לפני שבוע ויומיים (21.2.09 ) התחלתי לקחת גלולות, מליאן, ואני עקבית והכל בסדר עד עכשיו לא פיספסתי שום גלולה. המחזור שלי נמשך מאז- תשעה ימים כבר. בדרך כלל הוא רק שלושה ימים והוא נורא קל, יש דימום אבל לא הרבה וכמעט לא כואב לי. עכשיו כואב לי כל הזמן, והדימום לא נפסק. הוא נפסק לחצי יום וחוזר.. האם זה הגיוני? ובנוסף, היום ראיתי פתאום כמות גדולה מאוד של הפרשות חומות כהות, ללא דם. ההפרשות ממשיכות לצאת ואין לי מושג מה זה. האם יש לי סיבה לדאוג? מה זה יכול להיות? זה טבעי בכלל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009הפרשה דמית בחודש הראשון ללקיחת גלולות הינה תופעה שכיחה ביותר, עד 50%.
אם ההפרשה תמשך גם בחודש הבא, ראוי היה לפנות לרופא.
ההפרשה אינה פוגעת ביעילות הגלולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בהקשר
רוני20/07/2010האם אפשר לקיים יחסי מין בזמן ההפרשות החומות האלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה?רוני28/02/2009
שלום אני בת 14 ולפנים כמה ימים יצא לי מין םצע כזה באיבר המין ולא הלכת לרופא ולא בדקתי את זה או משהו וזה עבר אם יש עוד טעם לבדוק או שלא לעשות עוד שם דבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לרוני שלום,
ד''ר יעקב אורבך02/03/2009בכל מקרה הקשור בבממצא שיש לראות בעין, מן הראוי לפנות לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)